Reflux u 5 mesačného bábätka

marfa333
22. feb 2022

Ahojte mamicky, prosím vás je niečo overené na reflux okrem tych sirupov, z ktorych zapeka? Ja som už zúfalá. Malý aj hodinu aj dve po papaní dokaze hodit taku sablu ze až. Prezliekam ho aj 5x za den, co je celkom zahul, pretoze extremne pritom plače a mozem to robiť hocijako citlivo, so spievaním, s hračkou. Skúšame pomaly zavádzať hustejšie prikrmy na odporúčanie doktorky ale nemám pocit, ze by sa to nejak vytracalo to grckanie, skor mam dojem ze sa to zhorsuje :( Priberat priberá pekne ale aj tak mi to nepríde normálne aby tolko grckal.
Ďakujem

simona92101
22. feb 2022

@marfa333 tablety Gastrocynesine,rozdrvit v plastovej lyzicke,rozrobit bud v caji alebo lyzicke vody a pred jedenim podat.nam to velmi pomohlo

kuriatkocervene
22. feb 2022

áno Gastrocynesine pomohol aj nám, nie je to ani liek, je to homeopatikum. Vždy, keď som malého išla kŕmiť, tak cca 15 min. pred kŕmením som mu ho dala. Ja som si jednu celú tabletku rozdrvila asi v 1 dcl prevarenej dojčenskej vody a z tej som mu podávala celý deň po 1 lyžicke pred každým kŕmením. Drvila som to plastovou lyžičkou (homeopatiká by sa nemali miešať kovom. Keď bol malý moc nekludný, tak som mu dala aj 1 lyžičku po.

kuriatkocervene
22. feb 2022

Je dobré mať aj antireflux. vankúšik alebo mať vypodložený madrac v postieľke aj v kočíku.
Ak ho náhodou kŕmite UM, tak sú aj špeciálne mlieka napr. Beba AR, France Lait AR, HIpp AR, sunar ar ...

marfa333
autor
22. feb 2022

@kuriatkocervene
@simoma92101
Podavali ste to na odporúčanie vašeho doktora alebo ste si to nasli samé?

marfa333
autor
22. feb 2022

@kuriatkocervene máme aj ten vankúšik v postieľke, v kociku mame tak isto ten taký vankusik v tvare motýlika a kojim, a aj pri kojeni ma vzdy hlavičku vyššie.

amelie2017
22. feb 2022

Ja mam 7 mesacneho a teda u mna zabera jedine, uz to neriesit. Uz len cakam, kedy ho to prejde. Prikrmy nepomohli, sice hned po nich negrcla, ale o hodinu to uz natravene ide vsetko von. Takze kazde jedno body je spinave, cele rukavy, golier. Snad to prejde, ked si sam sadne.

kuriatkocervene
22. feb 2022

@marfa333 sama od seba, s lekárom som sa neradila. Tu je inak aj odporúčanie lekárnika o užívaní :
https://www.benulekaren.sk/detail-dotazu-poradn...

simona92101
23. feb 2022

@marfa333 poradila mi tu jedna pani ked som uz bola zufala.nasledne som konzultovala s lekarom..ten motylikovy vankus nieje dobra vec. Da sa kupit ten klinovy aj do postielky aj do kocika.

marfa333
autor
23. feb 2022

@simona92101 klinovy mame v postieľke v kociku ten motylikovy no :/ a z toho gastrocynesine nezapekalo vaše detičky?

simona92101
23. feb 2022

@marfa333 nie nezapekalo,je to homeopatikum.dcerke to velmi pomohlo

marfa333
autor
23. feb 2022

@simona92101 okey dakujem veľmi pekne 🙂