Reflux u 4-ročných deti

petronellam
31. jan 2023

Ahojte, chcem sa opýtať pravdepodobne máme reflux čakáme nA gastro a chcela by som začať s diétou už teraz čo môžem dať 4 ročnému dieťaťu na raňajky a večere? Recepty na obedy som našla . Vopred ďakujem

kacena4
31. jan 2023

riad sa tym co sposobuje zvysenie kyseliny v zaludku. ja mam reflux a ked sa mi zhorsi beriem lieky. zle sa citim po kyslych jedlach, alebo ovoci - mandarinky, pomarance, pomelo... dalej sladkosti, bublinkova voda, dzus, jablko, kapusta kysla, uhorky kysle... treba si vysledovat po com je dietatu horsie a vyradit z jedalnicka takze ranajky vecere mozes klasicky ako pripravujes

petronellam
autor
22. mar 2023

@kacena4 no neviem vlastne čo jej robí zle lebo to stále kaslala ale akonáhle sme dali gastrotus a hneď začali s dietov odvtedy jej nič nie je . Len som chcela vedieť či môže ochutené jogurty lebo ak som jej dala normálny smotanový ochutený nič jej nebolo tak neviem či môže aj tie bezlaktozove ochutené...

vierus08
8. aug 2024

@petronellam dobry den, mozem sa opytat kolkokrat denne ste davali gasteotuss a ako ste na tom po case? Nas syn podozrenie na reflux kvoli kaslu ale pep test negat. Dakujem

petronellam
autor
6. sep 2024

@vierus08 dobry večer prajem, reflux sa nam výrazne zlepsil uz mam pocit ze ho nema... momentalne sme v takom rezime že v škôlke papa ich stravu.a uz ani nekasle... mala o dobie zeuz cezden mohla vsetko len vecer kaslala teraz u ani to... v októbri mame gastro vyšetrenie tak som zvedava.. zo zaciatku sme dávali 3x denne ale kolko ml si nepamatm.. potom 2x a teraz iba ked zje tazke jedlo tak automaticky dam.... ale uz mam pocit zeasi ani netreba