Reflux u 2-mesačnej

17. máj 2023

Ahojte moja mala bude mať tento mesiac 2 mesiace a tento týždeň sa stane ze obcas po dojčení vyvracia vecie množstvo mlieka ale je spokojná neplače ani nič také asi o reflux nejde len viem co to náhodou nieje mliečko co ma v ústach a miesto prehltnutaia ho vyvracia ...len sa chcem spýtať ze kedy sa môže vzniknúť reflux a ci ma alebo mala s timto jejake skúsenosti

mamamasama
17. máj 2023

Je to reflux. U deti do 6 mesiacov uplne normalne.

dzulli1980
17. máj 2023

A spinká spokojne? Nemáš pocit, že by viac prehĺtala, nekašle pri polohe v ľahu?

autor
18. máj 2023

@dzulli1980 áno spinka spokojne počas noci sa iba zobudí na papanie a to je všetko a počas daň moc nenaspi už lebo staršia sestra ju stále budí....na ľavej strane radšej spava a nekasla aspon som to nepostrehla .. jedine co kašle je keď jej moc teším s prsníka mliečko a nestíha ho prehľad alebo keď si naša je viacej mliečka...

autor
18. máj 2023

@mamamasama s mohol jej vzniknúť až teraz, keďže do teraz nemala nič? Nevzniká hneď pri narodený?

taktotedanie
18. máj 2023

Po nakojeni 30min nosit, nech si odgrgne
Antirefluxny vankus je super tiez, nasa prestala grcat okolo 4mesiaca, teraz bude mat 7 a sem tam jej ujde aj teraz

autor
18. máj 2023

@taktotedanie no u nás len teraz začala sem tam vankúš používame ako sme prišli s pôrodnice len ona mi na nom nechce byť vždy sa zosunie dole ... a vy ste mali od kedy ho ?

taktotedanie
18. máj 2023

Asi mesiac mala a to islo prudom

autor
18. máj 2023

@taktotedanie ja som si myslela ze to je od narodenia alebo staršia mala od narodenia ale taky slabý smou som bojovala lebo nechcela vôbec skoro spať... idem budúci týždeň na poradňu tak sa opýtať Dr co a ako keď sa to neustáli lebo som zvedavá kolko pribrala

taktotedanie
18. máj 2023

Je to uplne normalne