Ahojky, chcem sa spýtať mám 5mes dvojčatá a ma jedna z nich má kašel, pri každom krmeni si odgrgnu, a sem tam vygrcnu asi cca za lyžicku mlieka UM. od včera zahustujem nutritonom, majú nabeh na alergie, a maju aj koliky, a rada by som počula s akým AR mliekom máte skúsenost? dakujem,
FRANCE LAIT AR
NUTRILON A.R.
HiPP Anti-Reflux BIO špeciálna dojčenská výživa
BEBA A.R.
HUMANA AR
My sme použivali Nutrilon AR ale kedže bol drahy tak sme ho davali od 2mes. do 4mes. a potom Babylove zahustene Nutritonom.
ten kasel je prave z refluxu 😉 kasel sme mali v kuse cca 6rokov, az pokial nan neprisli, zisitli nam aj int.laktozy, takze sme mlieko úplne vysadili, kasel presiel 🙂 a inac ked bol malicky, tak mal nutrilon AR, vtedy nic moc nebolo, aj to som mu davala svojvolne, lebo vela grckal a nik to neriesil
Ahojček my sme používali ked bol štupel malinký pred krmením s nutrilon AR nejaký sirup dávalo sa to 30min. pred krmením a pomohlo len musel byť v 40 stupňovom uhle aby všetko s neho nevytieklo a od 6 mesiacov som mu začala dávať normálne plnotučné mlieko teraz má 12 rokov a je chlap jak hora bez alergii zdravý ako repa :D
Ahoj nas teraz mal 22 mesiacov a dodnes jedava (miesto krav.mlieka-ten nezje)nutrilon Ar,vlastne Milumil AR -kupujeme v madarsku a tam vide 900 g cca 7 euro!
ahoj, nemám skúsenosť, ale zmen otázku na diskusiu! viac sa potom dozvieš, lebo budeš vedieť sa báb pýtať a takto sa nedozvieš nič.