Moj maly ma asi reflux....vracia sa mu mlieko ,negrcka ale vidim ako preglga aj v spanku a hned sa zacne mrvit amebo sa zobudi nato ,robi mu to stale aj dve hodiny po najedeni a uz to je urcite kysle lebo sa tak zatvari :( najhorsie ze bez hojdania nezaspi a to mu nepomaha isto :( ked papa tak sa stale mrvy hlavne pri konci ,mlieko mu ide asi az do nosa niekedy lebo niekedy tak chrapci ...mame mliecko sunar ar...koli tomu moc nepospi cez den 🙂) aky to je prosim reflux? Volali sme dr a ta len ze to prejde ze moze sa mu vraciat az do nosteka len na internete citam o nejakom chchronickom refluxe a potom az o chprobe ...myslite ze toto je normalny rfmyx?....kolko trva ,je tu niekto s takym niecim? Dakujem 🙂
@sheryla skús ho.menej kŕmiť možno.je len objednaný a už sa mu nevojde.do bruska..pri.ar.mlieku by sa mlieko vracať nemalo ..máte reflux potvrdený že dávaš ar mlieko ? Zdvyhni si matrac v postieľke buď podloz nohy postele alebo daj klin pod matrac.🙂 Aby sa ti nepolohoval ..neotacal v postieľke že sa bude do strán zosmykovat odporúčam polohovatelnu podložku
Ahoj. my sme mali nieco podobne. Tiez sa jej trochu vracalo mliecko. Ruflux je ked ti vyvrati viac mliecka. My sme vyvysili matrac a ked sa hrala,dala som ju na velky vankus a tiez bola tak viac hore. Po case to preslo. Dr nam vravel,ze ked pekne pribera tak ruflux to neni,ze to sa stava,ze sa trochu mliecka vracia. Pokial je pokojny a pekne pribera tak sa velmi nestresuj. U nas to preslo do tyzdna ako som dala hore matrac a ma ho tak do teraz a to ma 6,5 mesiaca. Teraz sa jej tiez vracia mliecko este niekedy,ale to je preto,ze nevydrzi po jedle ani minutu na chrbte a hned ide na brusko😀.
reflux a grckanie sa dá upraviť aj homeopaticky - napríklad podaním gastrocynesine
@sheryla aj v brušku mu škrká a nato nam tiez povedala ze musi z toho vyrast ze jemu sa vsetko este len vyvija :( a mame mesiac