Reflux a častá zadná nádcha u dieťaťa

lienkazienka
9. máj 2024

Dobrý deň, máte prosím Vás niekto potvrdený tichý reflux, pri ktorom ako základný znak mávate zadnú nádchu? Akú liečbu Vám doporučili? Tichý reflux má dcérka 6r. a nerada by som išla do veľkých diét. Zatiaľ užívame gastrotuss. Ďakujem.

kacena4
10. máj 2024

ak ma zadnu nadchu smer alergo nech zistia na co ma alergiu nasadia liecbu nadcha sa zlepsi a tým nebude zatekat do zaludka. a pri refluxe treba dietu ale lahku napr. staci vylúčiť kysle, bublinkove vody, sladke po tom sa reflux zhorsuje. s nadchou nema moc spolocne

danielle21
10. máj 2024

Moja dcera mala reflux asi ako 5 rocna, zistili jej to na gastro na utz, z toho ze mala rychly rast, brala myslim costi tabletky, dostala sa z toho potom, priznaky mala, ze ju stale dusilo ked si lahla, ci uz v mš alebo vecer doma

lienkazienka
autor
10. máj 2024

@kacena4 alergie nema ani oslabený imunitný systém aj mandle sú v poriadku, len zadná nádcha každý druhý týždeň. 😔Jedine ten reflux jej bol potvrdený.

kacena4
10. máj 2024

@lienkazienka ja mam nadchu a ta je z alergie. to ze ju clovek nemal pred rokom neznamena ze ju tento rok nemoze mat

lienkazienka
autor
10. máj 2024

@kacena4 jej ju zistovali pred dvomi mesiacmi

danielle21
10. máj 2024

@lienkazienka ja mam tiez reflux a mam problemy so zahlienenim, casto odkašliavam