Dobrý deň, máte prosím Vás niekto potvrdený tichý reflux, pri ktorom ako základný znak mávate zadnú nádchu? Akú liečbu Vám doporučili? Tichý reflux má dcérka 6r. a nerada by som išla do veľkých diét. Zatiaľ užívame gastrotuss. Ďakujem.
Moja dcera mala reflux asi ako 5 rocna, zistili jej to na gastro na utz, z toho ze mala rychly rast, brala myslim costi tabletky, dostala sa z toho potom, priznaky mala, ze ju stale dusilo ked si lahla, ci uz v mš alebo vecer doma
@kacena4 alergie nema ani oslabený imunitný systém aj mandle sú v poriadku, len zadná nádcha každý druhý týždeň. 😔Jedine ten reflux jej bol potvrdený.
@lienkazienka ja mam nadchu a ta je z alergie. to ze ju clovek nemal pred rokom neznamena ze ju tento rok nemoze mat
@kacena4 jej ju zistovali pred dvomi mesiacmi
@lienkazienka ja mam tiez reflux a mam problemy so zahlienenim, casto odkašliavam
ak ma zadnu nadchu smer alergo nech zistia na co ma alergiu nasadia liecbu nadcha sa zlepsi a tým nebude zatekat do zaludka. a pri refluxe treba dietu ale lahku napr. staci vylúčiť kysle, bublinkove vody, sladke po tom sa reflux zhorsuje. s nadchou nema moc spolocne