Maminky,riesim kozne problemy maleho synceka,vcera sme prvykrat pouzili kortikoidnu mast a nastalo prudke zlepsenie.Zaujimalo by ma,tie,co s tym mate skusenosti,po vysadeni resp. ukonceni liecby uz boli vsetko v poriadku alebo dosli k recidive problemu?ja sa tu vytesujem,ze konecne ma vyrazky maly omnoho lepsie a okolie ma presviedca,ze sa mu to vrati...
bud sa to vrati ako ekzem,alebo ako hlbsi problem-napr.astma ,pelove alergie...problem kortikoidy len zatlaca hlbsie...pricina ekzemu je vnutorna..zvacsa hlavne v crevach..teda riesit treba stravu-sledovat reakcie po potravinach, podavat probiotika, prebiotika..
zatial nam atopicky ekzem.nepotvrdili,maly ma nejake vyrazky na lytkach a vraj to nevyzera na ekzem,vraj pozostatok virusovej infekcie,ktoru prekonal v januari,boli sme s tyn aj v nemocnici a odvtedyvsa to taha,nesvrbi ho to,len mna ide porazit,ze to tam stale ma a nemizne to...samozrejme po natreri locoidom vcera sa to velmi zlepsilo,mame to natierar len tri vecery a potom uz nie...aj taketo kratkodobe uzivanie sposobi pohromu?po akej dobe mam cakat navrat vyrazok?chcem zajstvk inunoalergologovi skrz toho,ze nas caka ockovanie mmr a kvolibtomuto ho asi budem chciet odlozit
My konkretne taketo problemy nemame, ale znamy to riesili pomocou produktov na prirodnej baze, tiez ako pozostatok z virusovej infekcie a krasne to zmizlo 🙂
ahoj, presne tejto teme sa venuje nas blog. nasa dcera mala tazky atopicky. zvladli sme to bez lekarov a ich masti. kortikoidy su cesta do pekla , zaberu hned , na nejaky cas , potom sa vsetko vrati o ovela horsie. AE je autoimunitna porucha, to ti ziaden krem nemoze vyriesit . potlacit priznaky, to ano , ale urcite nie vyliecit.
vrati sa to na 100% , kedze to nikdy neodislo , len je to momentalne maskovane kortikoidmi. ako vyprcha ich ucinok , zmizne aj maskovanie.
https://www.facebook.com/pg/Zdravy-ZIVOT-Health...