Ahoj mali vaše deti reakciu na ten tymianovy krém z just? Malému som dala trošičku na hrudník a nič a na druhý deň keď som dala viac, hned vysypaný hrudník...stalo sa to niekomu? Mám mu dačo dať na to? 2r
Krém isto nehádž do koša, posuň ho niekomu. Je výborný, my ho používame. No len tvojmu malému nesadol, niečo mu v ňom vadí.
@taktotedanie a preco by ho mala hodit do kosa ? Pravidelne tak vyhadzuješ ?
@autorka kremik mu nesadol, tak mu ho uz nedavaj
@dadka1997 jezis zenska
Obrazne povedane
Ved nech si ho necha pre mna za mna a natiera sa nim sama
Dietatu uz toto nikdy nedavat
A ani bezne vyhadzujem veci co mi nesedia, niesom zberacka
@taktotedanie nemusis byt zberacka, ale posun niekomu, komu vyhovuje a pomoze.
Nevyhadzuj urcite, iba davaj menej.. U malych deti sa to moze stat, ked das viac kremu..Stalo sa to aj mne
@taktotedanie krém nevyhodim preto, že to ty tak robíš a snáď aj menej inteligentný človek vie, že keď má reakciu, tak mu to už nedám 😂
Ďakujem, asi som toho krému dala trošku viac než trebalo, ale už ho vynechám...len to nejako nechce zmiznúť
Ach zieda tu radu a vsetko vie najlepsie 🤷🏻♀️
@taktotedanie skús čítať s porozumením a potom dávaj rady
Je to úplne normálna reakcia ak dáš viacej krému. Je veľmi silný takže stačí úplne minimum. Určite ho nehádžtl do koša ale kľudne ďalej používaj ;) ani fenistio dávať nemusíš táto reakcia zmizne sama od seba. Píšem z vlastnej skúsenosti.
Do 3 rokov som ho riedila.1:1 s telovym mliekom vytlacila na zapestie rovnako dala telove mlieko zamiesala a natrela bolo mi to aj prizvukovane od poradkyne na detsku pokozku je prilis silny. Postupne som pomer upravovala a teraz 8 rocnej uz ho davam v pohode cisty.
Moja sa z neho tiež už viackrát vychádzala aj keď som dala úplne minimum .. mala to červené a brutál ju to svrbelo .. už je od toho rok ale ešte som ho nevyhodili 🤣 vyskúšame pri mladšej jej možno nič nebude
Fenistil a ten krem hod do kosa