Reakcia na tymiánový krém Just

9. dec 2024

Ahoj mali vaše deti reakciu na ten tymianovy krém z just? Malému som dala trošičku na hrudník a nič a na druhý deň keď som dala viac, hned vysypaný hrudník...stalo sa to niekomu? Mám mu dačo dať na to? 2r

taktotedanie
9. dec 2024

Fenistil a ten krem hod do kosa

janina1127
9. dec 2024

Krém isto nehádž do koša, posuň ho niekomu. Je výborný, my ho používame. No len tvojmu malému nesadol, niečo mu v ňom vadí.

dadka1997
9. dec 2024

@taktotedanie a preco by ho mala hodit do kosa ? Pravidelne tak vyhadzuješ ?

@autorka kremik mu nesadol, tak mu ho uz nedavaj

taktotedanie
9. dec 2024

@dadka1997 jezis zenska
Obrazne povedane
Ved nech si ho necha pre mna za mna a natiera sa nim sama
Dietatu uz toto nikdy nedavat
A ani bezne vyhadzujem veci co mi nesedia, niesom zberacka

mirage
9. dec 2024

@taktotedanie nemusis byt zberacka, ale posun niekomu, komu vyhovuje a pomoze.

89michaela89
9. dec 2024

Nevyhadzuj urcite, iba davaj menej.. U malych deti sa to moze stat, ked das viac kremu..Stalo sa to aj mne

autor
9. dec 2024

@taktotedanie krém nevyhodim preto, že to ty tak robíš a snáď aj menej inteligentný človek vie, že keď má reakciu, tak mu to už nedám 😂

autor
9. dec 2024

Ďakujem, asi som toho krému dala trošku viac než trebalo, ale už ho vynechám...len to nejako nechce zmiznúť

alexandra_pavlova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taktotedanie
9. dec 2024

Ach zieda tu radu a vsetko vie najlepsie 🤷🏻‍♀️

autor
9. dec 2024

@taktotedanie skús čítať s porozumením a potom dávaj rady

andy_sixx24
9. dec 2024

Je to úplne normálna reakcia ak dáš viacej krému. Je veľmi silný takže stačí úplne minimum. Určite ho nehádžtl do koša ale kľudne ďalej používaj ;) ani fenistio dávať nemusíš táto reakcia zmizne sama od seba. Píšem z vlastnej skúsenosti.

saxana000
9. dec 2024

Do 3 rokov som ho riedila.1:1 s telovym mliekom vytlacila na zapestie rovnako dala telove mlieko zamiesala a natrela bolo mi to aj prizvukovane od poradkyne na detsku pokozku je prilis silny. Postupne som pomer upravovala a teraz 8 rocnej uz ho davam v pohode cisty.

jankafark
9. dec 2024

Moja sa z neho tiež už viackrát vychádzala aj keď som dala úplne minimum .. mala to červené a brutál ju to svrbelo .. už je od toho rok ale ešte som ho nevyhodili 🤣 vyskúšame pri mladšej jej možno nič nebude