Reakcia na slnko

dadinka1311
1. apr 2021

Ahojte mamičky prosím vás chcem sa spýtať môže mať mat malý toto so slnka ? Nieje to moc dobre vidieť ale aspoň troška m

slapina
1. apr 2021

Podľa mňa môže byť, jarné slnko vie byť riadne ostré aj keď sa to nezdá. Ja napríklad mávam pravidelne každý rok normálne úpal na jar keď začne svietiť slniečko. Chcem si to užiť a nakoniec to skončí takto

patka06
1. apr 2021

áno, môže to byť zo slnka, dcéra mávala podobné a keď sme neskôr použili krém na opaľovanie ešte sa to zhoršilo
Jediná pomoc bola pohybovať sa čo najmenej na priamom slnku v čase keď najviac páli

ecko80
1. apr 2021

@dadinka1311 Ahoj, syn mal po vcerajsej prechadzke taketo iste. Mava to od slnka, ked uz zacne viac hriat, ma svetlu pokozku, dnes som mu uz tvar natrela opalovacim kremom.

fiafia
1. apr 2021

Moja to máva po zime prvé ☀️ tvár, ruky, krk . Radšej natierať,niektoré deti sú viac citlivé na slnko a hlavne po zime na bledú pokožku. Vekom sa jej to zlepsuje

dadinka1311
autor
1. apr 2021

@ecko80 aha tak už budem dávať aj ja opaľovací krém . Veľmi pekne ďakujem

dadinka1311
autor
1. apr 2021

@fiafia ďakujem pekne ..lebo mal to hrozne som sa zľakla že to čo je

dadinka1311
autor
1. apr 2021

@patka06 ďakujem pekne za info

patka06
1. apr 2021

@dadinka1311 pri výbere opaľovacieho krému veľmi veľmi opatrne, ak je možnosť skúste skôr vzorku ...mojej dcére robili opaľováky veľké problémy ...žiadny nemohla na pokožku
Nakoniec sme fungovali bez neho

dadinka1311
autor
2. apr 2021

@patka06 aha , no musím skúsiť a dajú sa normálne skúsiť vzorky či ako to je

patka06
2. apr 2021

@dadinka1311 z niektorých mali v lekárni vzorky
No ja sa skúšala aj od kamarátok, ktorá čo mala a vyhovovalo, som si požičala, aby som nekupovala zbytočne