Rázštep pery a podnebia

hanney
2. mar 2015

Ahojte. 19.1 sa nám narodila dcérka s ľavostranným rázštepom pery a podnebia.Rozhodujeme sa kam ju dať operovať.Bratislava alebo Banská Bystrica?Kde operovali vaše deti, a boli ste spokojný?Prosím poraďte..

bonaqa2013
3. mar 2015

@hanney Maminka pozri skupiny, či náhodou nenájdeš maminky čo riešia tento problém.

dannaniella
9. jún 2015

@hanney ahoj, ako si sa prosím ťa rozhodla? ja mám v pláne rodiť tu v Španielsku, ale keďže v BB robia operácie už pár dní po narodení, rozmýšlam, či sa nevrátiť kvoli tumu na SK. Tu operujú dosť neskoro, ide o váhu minimálne raz toľko ako pri narodení musí vážiť. Kde ste nakoniec boli operovaní?

hanney
autor
9. jún 2015

@dannaniella Ahoj 🙂.Boli sme v B.Bystrici a sme veľmi spokojný.Urobili jej to veľmi pekne.Operovala ju doktorka Valentová.Keby viem dopredu, že sa mi narodí dcérka s rázštepom, tak určite rodím v B. B. My sme sa dostali na operáciu keď mala 2 a pol mesiaca, bo v pôrodnici dostala infekciu a potom mala dlho zlé výtery. Keby rodím v B.B, všetko mohlo byť inak. Cca o 6 týždňov by sme chceli ísť na druhú operáciu- podnebie, teda ak bude zdravá..

mufka1
9. jún 2015

Ahoj moju operovali bratislave ruzinove mudr fekiacova mi sme maximalne spokojny p.doktorka sa onas starala ako bavlne este ked bola posluzbe tak volala vecer okolo 20h.ako sa mame aj nedele chodila pozerat mimo pracovnu dobu🙂 ja si nemozem vynachvalit keby som sa mala este ras rozhodnut tak urcite ruzinov pozri si diskusia rastepy tam sa da slekarkov dyskutovat hocikedy volat ona dava svoje sukr.cislo kde jej pacienti mozu volat 🙂

dannaniella
10. jún 2015

@mufka1
@hanney
ďakujem vám za odpovede. Uvidime čo nám poradia tu v Španielsku. Ak to bude na dlhé lakte, tak by som asi zvolila operáciu pery v BB, a podnebie v BA. ešte raz ďakujem.

dannaniella
12. jún 2015

@mufka1 Ahoj ešte som sa chcela opýtať. Keď ste čakali na operáciu pery, to bolo koľko? 3 mesiace ako uvádzajú, že sa operuje v BA? ako si sa starala o malú, keď mala stále otvorenú pusinku? ja mám strach či počas toho čakania nedostane nejakú infekciu, keď to bude mať stále otvorené. Chodili ste aj von normálne, alebo ako ste postupovali? ďakujem za odpoveď.

mufka1
14. jún 2015

Myvsme mali len makee podnebie peru nie nastastiedcerku mi operovali ked mala 18 mes 🙂

evina1151
15. jún 2015

Jednoznacne odporucame Bratislavu a Dr. Fekiacovu uzasny pristp krasne nam to zacelili sme velmi spokojny. Ak mas nejake otazky kludne napis moja dcerka ma razstep operovali ju vo februari teraz ma 1rocik a ja sama mam razstep makke aj tvrde podnebie 🙂

luckajak
20. nov 2023

Dobrý deň, som tu nová a chcem sa spýtať mamičiek detí, ktoré mali zoperovaný ráštep v Bystrici. Mohli ste byť ubytovaný s dieťatkom na izbe? Či ste si vybavili ubytovanie? Ak áno, budem rada za tipy. V stredu nás čaká operácia, tak neviem čo čakať.

mufka1
20. nov 2023

@luckajak Ahoj naša bola v BA aj BB a bola som ubyovana v nemocnici mali sme spoločnú izbu .Záleží veľa na tom ci je volne miesto ale viem ze kúsok od nemocnice je nejaká ubytovňa, ze tam chodia maminky na nič keď nieje volne v nemocnici .Našu operovali 3r do zadu možno sa niečo zmenilo to vám neviem povedať ale boli sme spokojný maximálne 🙂

luckajak
21. nov 2023

@mufka1 ďakujem pekne, no zajtra tam ideme. Aj som tam volala a nevedeli mi povedať, či bude aj pre mňa miesto, pretože veľa detí je teraz chorých..

mufka1
21. nov 2023

@luckajak my keď sme bolo tak to bol masaker s voľným miestom .Ale našlo sa moja aj tak bola 1 deň v umelom spánku a potom ešte 1 deň tam ležala a následne nás previezli na izbu .Sú tam úžasné sestričky a úžasný lekári nebojte určite pre vás niečo nájdu.Drzim palce 😊