Rastový špurt u bábätka na umelom mliečku

lucka011
24. feb 2014

Ahojte. Chcela by som sa opytat ci ste to zazili alebo poculi o tom, ze aj babatko na um prejde rasrovym sprutom, sprintom alebo ako sa to vlastne vola? Mala sa mi v poslednej dobe zacala dost casto budit. Zaspava kazdy den okolo 19:30- 20.00. Predtym sa mi budila vzdy prvy krat okolo 02.-03.00. Potom to zrazu zacalo byt skor, ale bud som jej dala trosku vody alebo cumlik a natiahla si to este o nejaku hodinku dve. Teraz sa zrazu budi uz okolo pol noci, cumel ani vodu ani za svet, iba po mliecku pekne zaspi znovu no a po troch hod. ako na budik jest znovu. Predtym mi to vychadzalo ze papala tak 2krat za noc, teraz aj 3krat. Bude mat 4 mesiace. Ak ste to zazili, kolko vam to trvalo? Alebo mam uz zacat prikrmovat? Dakujem 🙂

luba28
24. feb 2014

@lucka011 ja som zacinala prikrmovat od 4 mesiaca,ale spanok sa nam nezmenil,...sice je to uz len 1-2x cez noc a to mame uz 21 mesiacov,...

lucka011
autor
24. feb 2014

@luba28 no po stvrtom mesiaci uz chcem zacat aj ja s prikrmami. Aj ked uz moc neverim, ale budem aspon dufat ze sa to trosku zlepsi 🙂

ivka.minnie
24. feb 2014

Ahoj. Asi Ta nepotesim, ale myslim, ze prikrmy vas spanok nezlepsia... Mozno ano, vyskusaj. Moj maly je sice dojceny, ale rovnako po 3. mesiaci sa zacal budit v noci castejsie a ostalo mu to do teraz a to ma uz skoro 9 mesiacov. Prikrmy papa pekne + dojcenie a aj tak sa budi.... Ale nie je to hladom, lebo za noc pije z prsnika poriadne iba raz, potom uz len tak cucka... A to sme hore tak 6-krat za noc. Proste ma asi kratke spankove cykly a ked sa tak polo preberie potrebuje pomoc, aby zasa zaspal. Riesime to dojcenim a cumlikom, sam si vybera co kedy chce 🙂 sama som zvedava kedy to skonci.... Mozno ked bude mat 2 roky ☹