Ahojte. Chcela by som sa opytat ci ste to zazili alebo poculi o tom, ze aj babatko na um prejde rasrovym sprutom, sprintom alebo ako sa to vlastne vola? Mala sa mi v poslednej dobe zacala dost casto budit. Zaspava kazdy den okolo 19:30- 20.00. Predtym sa mi budila vzdy prvy krat okolo 02.-03.00. Potom to zrazu zacalo byt skor, ale bud som jej dala trosku vody alebo cumlik a natiahla si to este o nejaku hodinku dve. Teraz sa zrazu budi uz okolo pol noci, cumel ani vodu ani za svet, iba po mliecku pekne zaspi znovu no a po troch hod. ako na budik jest znovu. Predtym mi to vychadzalo ze papala tak 2krat za noc, teraz aj 3krat. Bude mat 4 mesiace. Ak ste to zazili, kolko vam to trvalo? Alebo mam uz zacat prikrmovat? Dakujem 🙂
Ahoj. Asi Ta nepotesim, ale myslim, ze prikrmy vas spanok nezlepsia... Mozno ano, vyskusaj. Moj maly je sice dojceny, ale rovnako po 3. mesiaci sa zacal budit v noci castejsie a ostalo mu to do teraz a to ma uz skoro 9 mesiacov. Prikrmy papa pekne + dojcenie a aj tak sa budi.... Ale nie je to hladom, lebo za noc pije z prsnika poriadne iba raz, potom uz len tak cucka... A to sme hore tak 6-krat za noc. Proste ma asi kratke spankove cykly a ked sa tak polo preberie potrebuje pomoc, aby zasa zaspal. Riesime to dojcenim a cumlikom, sam si vybera co kedy chce 🙂 sama som zvedava kedy to skonci.... Mozno ked bude mat 2 roky ☹
@lucka011 ja som zacinala prikrmovat od 4 mesiaca,ale spanok sa nam nezmenil,...sice je to uz len 1-2x cez noc a to mame uz 21 mesiacov,...