Rastový hormón

mbendikova
24. feb 2024

Dobrý deň mamičky chcem sa opýtať či niektorá z vás pichá perom hormón saizen

kubasa2005
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chica007
24. feb 2024

Nechapem, preco sa tu pytas, ved patris do skupinky https://www.modrykonik.sk/group/4386/ Nase dieta rastie pod 3 percentilom, a tam su vsetky mamicky co pichaju rastovy hormon saizen aj perom aj easy podom, pytaj sa tam, je to skupinka na to urcena

majamat
24. feb 2024

pozrela som sa do skupiny, ale teda napisala si 1 prispevok, odpisala som ti tam, resp polozila otazkua viac si sa napytala.
chcela si vediet, vysledky pichania RH. nevedela som, ci chces vediet, kolko dieta narastlu, resp konecnu vysku, ci v priebehu pichania ako rastie.

co sa tyka vyslednej vysky, na MK su skor mamicky, ktore momentalne pichaju, cize vyslednu yvsku tam ma maloktore dieta. minule tam jedna mamina napisala, ze skoncili liecbu RH, niekde to tam je,a le to je asi len jeden prispevok.

ja osobne poznam zenu, ktora mala 8-10r RH, ale uz ma skoro 40r, ci tak nejak. ma vysku okolo 160cm, podobne ma aj jej mamina.
kamosky dcera ma sice len 13r, ale uz rasti emalo a zachvilu sa jej rast bude ukoncovat, lebouz je v takej vyvojovej faze. mala urychleny vyvoj. jej vyska bola naposledy okolo 158,5cm, mozno da do 160cm.