Ranný kašeľ u 3,5-ročného dieťaťa

1. apr 2023

3,5 ročné dieťa každé ráno kašle,niekedy tak na sucho niekedy taký vlhký kašeľ.Rano keď sa zobudí potom už nič.Ideme do škôlky nadycha sa čerstvého vzduchu a zas trochu kašle.Je alergik na kvitnúce stromy,môže byť že z toho ten kašeľ alebo žeby sme mali suchý vzduch doma neviem.?Stretli ste sa s niečím takým?Prešlo to samé?Cez deň nekasle vôbec ani večer.Nedavam mu nič myslím žiadne sirupy nič.

lusi89
1. apr 2023

Syn je tiez alergik, momentalne kasle len rano po zobudeni a obcas cestou do skolky. 2x denne berie zodac kvapky kedze mu zacala sezona. Pred 2 tyzdnami som to spomenula na alergologii tak mu brali krv na roztoce, plesne atd. O mesiac kontrola. Ak mu nic nevyjde, mame ist na gastro ci to nie je reflux.

autor
1. apr 2023

@lusi89 Tie zodac kvapky sú na čo?Ja mám s mojím ísť teraz na jar na kontrolu.Chcela som minulý týždeň len dr mal dovolenku.

lusi89
1. apr 2023

Zmiernuje priznaky alergie, nie som nadsena ze ich berie ale inak by vkuse kychal soplil kaslal. Ked bol maly bral fenistil, neskor aerius sirup ale vsetko uz je pre neho slabe.