Ranná erekcia u dvojročného a veľký plač

katka708
23. aug 2015

Ahojte, viem ze bábätká a malý chlapci mávajú bežne erekciu ale nikto nepíše o tom ze by pri tom deti plakali. Synček sa raz do týždňa budí nad ránom so suchou plienku (co je dosť neobvykle) a s plačom sa chytá medzi nohami. Občas zadrieme ale stále sa to opakuje. Niekedy keď ho vyzlečieme tak sa po chvíľke ukludni a vycika ale už 2x sme to museli riešiť teplou sprchou. Až vtedy sa uvoľnil a vycikal snáď liter. Boli sme na odporučenie Dr aj u urológa ale vraj je v poriadku. Odporučil vyšetrenie moču. Na to ideme o 3t. Ja mam z toho taky pocit, že počas tuhého spánku necika a potom kvôli erekcii mu to nejde.....a ten plný mechúr ho boli. Len by ma ukludnilo keby s tým mal aj niekto iný skúsenosť. Nechcem s nim behať po rôznych vyšetreniach ale ani nič zanedbať. A hlavne chcem aby sa vedel ráno vycikať bez problémov lebo takto sme celá rodina vydesena.
Cez deň nemá absolútne žiadne problémy.

maciatkolulu
24. aug 2015

@katka708 my sme mali tiez pár krát takyto problem po zobudeni a tiez sme to riesili teplou vanou. Neviem, ci to malo suvis priamo s vycikanim, ale ja som predpoklada, ze hej. Tiez sme boli vylakani, ale stalo sa to 2-3x k lekarovi sme nesli. Mozno to naozaj suviselo s erekciou, to ma ani nenapadlo, kedze som bola vylakana z toho placu.

katka708
autor
24. aug 2015

@maciatkolulu nás to tiež vylakalo lebo malý vypadal ze ho to dost boli a potom už bol zrazu v pohode. Ja som pre istotu zavolala doktorke keď sa to stalo asi 3x a ta nás hnala hneď na urológia ale tam bolo všetko OK. Odvtedy to mal zas 2x.dufam ze to časom prejde a dokáže sa vycikať aj bez našej pomoci

suzini
7. feb 2016

Ahoj @katka708 , aj my mame momentalne ten problem. Vidim, ze je to uz starsi prispevok. Zaujima ma ako ste dopadli...Maly sa v noci budi a place, ked ho upokojim, vcika sa a je dobre. Zakazdym ma ale erkciu...

argyro
7. feb 2016

@suzini a nesúvisí to skôr s plienkou?

katka708
autor
7. feb 2016

@suzini prešlo to, resp. Erekciu už nevníma. Sam si ho dokáže v priebehu dna postaviť 🙂 asi pomohlo aj odplienkovanie i keď na noc ešte plienku ma. Neviem ti nič konkrétne poradiť, u nás to po tých 5-6 prípadoch prešlo same

suzini
7. feb 2016

@argyro myslis,ze ho to boli,ked ma plienku? Mava to len v noci,zacne plakat,chyta si pipika,ked ho rozbalim,chvilu trva,pokym mu to prejde a vycika sa.potom je klud.

suzini
7. feb 2016

@katka708 nam to zacalo,ked som ho prestala kojit,aj ked v noci sa koji.mozno to nesuvisi,ale ma iny pitny rezim.erekciu mal sem tam aj predtym.problem je len v noci.dnes som ho nechala cely den bez plienky,na nocnik nechce ist ani na zachod,takze mame cely byt ocurany 😀 no ved uvidim,ako to bude pokracovat...

argyro
7. feb 2016

@suzini ano ak by sa dalo skus ho jednu noc nechat bez ci nebude zmena.

suzini
7. feb 2016

@argyro asi budem musiet. len si to neviem celkom dobre predstavit, kedze spinka s nami v posteli 😀

inull5
7. feb 2016

@suzini ahoj,a čo jeho predkozka??ide mu stiahnuť?pretože aj s tým to môže súvisieť. Môj ma 2 roky a 2 mesiace,bez plienky je od 18,5 mesiaca,hocikedy predtým mal erekciu,no nikdy pritom neplakal.jemu však ide stiahnuť úplne celá predkozka.

suzini
7. feb 2016

@inull5 ahoj, dakujem za odpoved. Nie nejde mu, len trochu, ale ked sme boli na poradni, dr hovorila, ze je to v norme. Maly bude mat 17 mesiacov. Veru aj nad tym som rozmyslala, aj manzel mi to hovoril. Chvilu este pockam, ak to bude pokracovat, pojdem k doktorke, nech sa kuriatko moje, netrapi. ☹

katka708
autor
7. feb 2016

Alebo ho skus v spánku prebalit ak sa da. Vraj ta plná plienka môže dráždiť tu erekciu. Ale u nás bol problém skôr ten, ze erekcia bránila vyprázdneniu močového mechúra a aj napriek bolestivému nutkaniu sa nevedel vycikať. Neskôr sa to možno naučil ovládnuť.... A preto to preslo

katka708
autor
7. feb 2016

Predložka by nemala robiť problém. Adamovi keď sa postavil cez deň tak nepretiahnuta predkožka vôbec nevadila. A on tam mal fakt len mini dierku. Až teraz sa mu to trosku začína povolovat.

suzini
7. feb 2016

@katka708 ja uz nad tym velmi rozmyslam...vselico ma napada.prvotne som aj ja mala pocit, ze je to tento problem. Nevie sa vycikat, preto place. akonahle mu erekcia povoli, vycika sa a nema problem.takze mozno to bude to iste ako u vas. nechcem to ale samozrejme zanedbat. Jaaaj, pri dcere to bolo, aspon v tomto, o nieco jenoduchsie 😀

suzini
7. feb 2016

Dakujem vam dievcata, za postrehy, rady a porozumenie 🙂