Dobrý deň , dnes nas pani zubarka odporučila na trhanie zubov pod Rajským plynom , syna.6 rokov. A je autista máte niekto skúsenosti ako to prebieha a aká.je cena v pp. u páni Hanušinovej
Robí sa to bežne, nemalo by sa nič hrozné stať, čo sa týka rajského plynu. Čo sa týka ceny, ambulancia má určite zverejnený cenník. Nám v KE navrhovali 250€ za hodinu anestézy. Oprava 7 mliečnych zubov, ktoré o rok vypadnú by bola okolo 1200€, ta som sa im poďakoval, zaplatil 20€ za RTG a šli sme na pizzu. :D
O dva dni chlapec sa v noci budil, plakal v spánku (tiekli mu slzy), že ho to strašne bolí. Ráno sme vstali, šli sme na zubnú pohotovosť, kde mu ten najhorší zub zubár opravil za asi tri minúty a povedal 2,50€...
Ja normálne rozmýšľam, že nemá význam chodiť k zubárovi, lebo keď ťa bolí zub, ideš na pohotovosť a spravia ti ho za pár šupiek.
@thirstymonk za pár šupiek? V Prešove na pohotovosti som platila 100eur za vŕtanie... Kamoška 200. Tak neviem
@marzii35 Ani ja neviem. Ja som platil v poprade 2,50€ za syna a manželka par rokov dozadu v KE platila 5€ za dva zuby. Tak som myslel, že to je asi slovensky štandard :D
@martinka13 a ako vás to vyšlo cenovo aj s plynom
@katka441 jedna stolička cca 150 eur. Osobne neľutujem. Dodnes ich ma (ma 9 rokov). Osobne by som nikdy nenechachala dieťa s pokazenými zubami, že "veď raz vypadnú..."
@martinka13 tak to určite že to dáme vitrhnut určite nechcem aby mal skazené zúbky a čakať pokiaľ vypadnú,
@nikha2809 pozri sa ale, ci okrem tych 25€ tam nema niekde aj polozku, ze "anesteziolog", alwbo nieco take, za dalsich 200€ hodina. Musi byt pri tom totiz anesteziolog, ktory dieťa uvedie do spanku aj ho zobudi. Zubar si nemoze len tak volne uspavat deti, mohlo by to dopadnut zle.
@thirstymonk pozriem to keď pôjdem, ak nezabudnem
@nikha2809 oki, sameho ma to zaujima 🙂
Áno mám skúsenosť. Dcéra mala 5. Všetko v pohode. Pri druhom zube už nebolo treba.