Rajský plyn pri gastroskopii

iva330
11. máj 2023

včera sme boli na gastrovyšetrení na tzv.hadičke.16 ročný syn sa strašne obával,tak som zaplatila rajský plyn tzv.aby bol utlmený. Po vyšetrení sa cel vysypal malinké vyrážky a dnes ma celý den silné migrény. Asi sme to mali absolvovať bez, ale stále ma ťažobu na žadúdku,boli mu brané i stery na histologiu, čo som bola sama prekvapená,pani doktorka povedala,že vyšetrenie v poriadku,ale odobrala i stery,lebo aj tam sa môže niečo objaviť

pininka1
11. máj 2023

@iva330 aj nasmu to robili a tiez brala.stery, mozu nieco ukazat. Nas nastastie nemal ziadne vyrazky ani ho nic nebolelo, ale pocuvat to bolo nieco strasne pre mna, on si nic nepamata

oli18
11. máj 2023

@pininka1 dvihalo mu zaludok aj s tou injekciou? Ja som ju mala tiez, nic nepamatam a zaujima ma to.

kaktusik007
11. máj 2023

syn to znasal v pohode, rajsky davaju deti kam aby spolupracovali, 16 rocny hadam prehltat jednu hadicu by zvladol ;)

pininka1
12. máj 2023

@oli18 strane mu dvihalo, stonal a krical, aj pred nim chlapcek to iste. Ale ked sa prebral v aute vobec nic si nepamatal.

oli18
12. máj 2023

@pininka1 vyzera, ze inj je dobra len pre pacienta, dr si vypocuje vsetko tak, ci tak 🙉

pininka1
12. máj 2023

@oli18 ja som ich fakt obdivovala ze toto davaju skoro kazdy den, lebo to je cista kafastrofa pocut.