Rada ohľadom menštruácie

liuskaaaa
26. feb 2023

Ahojte mám 12 rokov a chcrm aby ste mi poradili keď budem mať krámy ?

ivonahnur
26. feb 2023

Veď sa spýtaj mamy

gejb
26. feb 2023

@liuskaaaa môžu prísť kedykoľvek, aj zajtra a aj v 14tich rokoch. Každá to ma ináč.

bylinka25
26. feb 2023

A čo konkrétne chceš vedieť?

liuskaaaa
autor
26. feb 2023

@gejb dik

liuskaaaa
autor
26. feb 2023

@bylinka25 no nejakú radu

januska12323
26. feb 2023

Ale čo konkrétne potrebuješ vedieť, základné informácie si nájdeš hocikde na nete

bylinka25
26. feb 2023

@liuskaaaa Myslíš, ako to spoznáš, že si ju dostala, ako dlho trvá, či niečo také?

nika_val
26. feb 2023

Zaklad je nezľaknút sa a nepanikáriť keď z ničoho nič si nájdeš na spodnom prádle krv.
Krv nemusí byť hneď červená ale môže byť od bledoružovej, bledohnedej, hnedej, červenej až po tmavo bordovú
Všetko je to normálne..
Buď pripravená tak že vždy maj v batohu, kabelke proste pri sebe aspoň 2ks velku vložku, 2-3ks malej vložky.. maj to vždy pri sebe lebo nikdy nevieš kedy to príde
Môže sa stať že to nebudeš ani cítit a proste pôjdeš na wc a najdeš si na spodnom prádle fľak ale môže sa stať že zacítiš akoby si dostala silnejší výtok (mokro v nohavičkách). Stále nepanikár, ak budeš niekde mimo domu že sa ti nebude dať vymeniť spodne pradlo za čisté, zober vložky a oblep nohavičky aj z oboch strán a nemusiš sa ďalej báť. 🙂
A hlavne neboj sa o tom povedať doma, jednoducha veta " mami, myslím že som už dostala menzes"
A skus to nevolať krámy to je také nepekné 😀
Menzes, menštruacia, svoje dni..

liuskaaaa
autor
26. feb 2023

@bylinka25 no hej

liuskaaaa
autor
26. feb 2023

@nika_val veľmi ďakujem ok budem to tak volať