dobry den
chcela by som sa opytat, ci mate skusenosti s pyridoxinom, lekar to predpisal malemu - 1/2 tablety denne. v pribalovom letaku pise, ze je to davka pre dospelych. a ze usivanie vysokych dennych davok pyridoxinu moze sposobit poskodenie nervovej sustavy. Bojim sa ci to nie je pre neho velka davka. Moj syn ma dnes 7 tyzdnov. Dakujem
no chcela som len som uz nestihla jeho ordinacne hodiny, nemam cislo na mobil len na pevnu do ordinacie...
Neboj, dávkovanie je OK. 🙂
Ahoj aj moj maly bral taku davku a bol este mladsi,takze je to OK v opodstatnenych pripadoch...
dakujem pekne 🙂 som kludnejsia. Dufam ze nas pripad je opodstatneny. nasmu malemu vysiel zly krvny obraz a zvysene pecenove testy..neviem si vysvetlit kvoli comu kedze nemal ani novorodenecku zltacku.. sestricka hovorila ze tiez si nevedia vysvetlit preco ma zvysene pecenove testy, ze ci som neprerkonala toxoplazmozu v tehotenstve..tak ma vystrasila. ale v tehu som mala vsetky testy negat
nas drobec mal pyridoxin koli pretrvavajucemu hnisaniu z ockovania TBC, mala vtedy 3 mes a jedla 1/2 tbl. denne. krpata ma 7 mes a ma sa k svetu /kopl, klop/
Nas malicky berie tiez koli TBC uzline berie uz asi 2 mesiace mal 4 ked sme ho zacali davat a tiez berie 1/2 tabletky...
Ahoj nám tiež predpísali pyridoxin, už pri odchode z pôrodnice a my sme mali 1x1/4 tabletky na deň.
Ahoj my mame 2x1/4tabletky na deň a moja mala ma kalendárne 11 týždňou a mne bolo povedane, že každé predčasne narodené dieťatko berie pyridoxín mala sa narodila v34 týždni
petjka ahoj, nas syn bral tiez pyridoxin, bol sice starsi, tusim mal 7 mesiacov, takze tiez bol este v podstate dost malicky, ale nejak som to neriesila, mame dobru lekarku a doverujem jej. ved ak mas nejake obavy, tak zavolaj dr. nech ti to objasni 😉 povedz mu, ze si citala pribalovy letak a ze co tam bolo 🙂 ak je normalny, tak to pekne vysvetli