Dobrý deň. Prosím vás mám podozrenie že môj malý má pupočny pruh. Poslala som dr fotky či mám ísť na pohotovosť a povedal že ak neplače a je veselý tak nie. V pondelok mám prísť no podľa fotky to vyzerá na pruh. Čo myslíte? Zdá sa mi že po pár hodinách ho má menší. Pridám fotky prvá a druhá je cca po 3 hod. Ďakujem.
@nitka1157 predtým ho mal úplne dnu. Nie v pondelok máme prísť a pošle nás na chirurgiu. Nekazal lepiť zatiaľ
@nikamichal na vysetrenie urcite chodte a uvidis moznosti.mozno povie ze staci prelepovat.ono sa to vie u deti do 5 rokov upravit samo.nie som odbornik len skusenost kamosky ktora ho mala cely vonku a pekne sa jej to napravilo.
Tiez moj syn uz neviem kolko mal mesiacov mozno pol roka tak sa mu vydul a len som prelepovala.vydenzifikovala mincu obviazala facom a prelepila
@nikamichal ahoj. Moj ma tiez podobny pupok. Vyduva sa mu. Jeden chirurg povedal operovat aj ked to nesuri, ale moze narobit v buducnosti problemy. Druhy ze len sledovat a dr z gastra ze to nemam dat operovat.. Tiez neviem co robit 🤷♀️🙄
@evkat13 áno úplne podobný ako máme my. Ja som si to len dnes všimla pri kúpaní... Netuším z čoho to môže mať. No bojím sa strašne... Do pondelka aj zosediviem.
@nikamichal je to bezne u deti.nestresuj sa po predu aj ked viem ze to je tazke lebo si sa s tym nestretla
@nikamichal po vacsinou sa s tym nic nerobi a caka sa do niekolkych rokov ci sa to samo napravi.akurat sa to prelepuje ako som pisala
Ked nema ziadne problemy
@nikamichal neboj sa. Moj ma uz 5,5r.. Tvoj je este maly, bude stacit prelepovanie mozno. Myslim si, ze operovat nebudu ak je taky malicky. Len ak by mal problemy
@evkat13 ďakujem dievčatá troška ste ma upokojili 🙏 ani som nevedela že taký pruh je...
@nikamichal mam 3 deti a 2 z nich maju takyto pupcek tiez. Dcerka ma uz 6 rokov a ma ho taky od narodenia a boli sme aj na chirurgii a divali sa na mna, ze co tam chcem...no a 12 mesacny najmladalsi to ma tiez, skusim mu prelepovat este. Ale neviem, ci uz pomoze.
@nikamichal moj to mal podobne ak nie este viac, kvoli diastaze som s ním cvičila a lepila tejpy (na základe fyzioterapeutky) a po dvoch mesiacoch bol pupček ako predtym 🙂
@nikamichal ja by som povedala ze to je tiez pruh.ma aj pupcek vyduty.nekazala vam dr prelepovat? Neviem teda aky ho mal predtym