Dobrý deň, prosím vás, chcela som sa spýtať,či by ste mi nevedeli poradiť. Dcérka má na chrbte takéto dva pupáčiky,už ich tam má viac ako mesiac. Keď sme boli u lekárky,tak nám predpísala Fucidin krém a že keď jej ich budeme natierať,tak predtým jej to máme očistiť s Betadinom,tak sme aj robili,už to vyzeralo,že pupáčiky pomaly miznú a teraz ako som ju prebaľovala,pozerám na tie pupáčiky a sú znovu vystúpené. Doktorka povedala,že to tak vyzerá ako keby ju niečo uštíplo,lenže ju to nesvrbí. Začínam byť z toho zúfalá. V pondelok pôjdem s ňou k lekárke znovu,len či by ste mi dovtedy nevedeli niečo poradiť,čo by to mohlo byť, resp. čo by mohlo na to zabrať. Ďakujem za rady. Pekný deň.
@lenkahrasnova skús sa poradiť tu
https://www.modrykonik.sk/group/6796/
Nie su to molusky?
Pozri cez google obrazky ci sa ti to nepodoba.
@ladyblcha pozrela som a na molušky sa mi to veru nepodobá,ale píšu že laickým okom je to ťažké rozpoznať
@ann092 ďakujem,napísala som,čakám na odpoveď,snáď sa mi tam niekto k tomu vyjadrí
@ivanakal nepripadá mi to ako bradavice
@lenkahrasnova lebo velmi podobne mal moj syn na prste. Take ako keby pluzgiere najskor, a potom sa to postupne menilo na bradavicky. ☹
@ivanakal a ako ste to riešili?
nemozu to byt bradavice?