Pupáčiky na chrbte

lenkahrasnova
23. jún 2023

Dobrý deň, prosím vás, chcela som sa spýtať,či by ste mi nevedeli poradiť. Dcérka má na chrbte takéto dva pupáčiky,už ich tam má viac ako mesiac. Keď sme boli u lekárky,tak nám predpísala Fucidin krém a že keď jej ich budeme natierať,tak predtým jej to máme očistiť s Betadinom,tak sme aj robili,už to vyzeralo,že pupáčiky pomaly miznú a teraz ako som ju prebaľovala,pozerám na tie pupáčiky a sú znovu vystúpené. Doktorka povedala,že to tak vyzerá ako keby ju niečo uštíplo,lenže ju to nesvrbí. Začínam byť z toho zúfalá. V pondelok pôjdem s ňou k lekárke znovu,len či by ste mi dovtedy nevedeli niečo poradiť,čo by to mohlo byť, resp. čo by mohlo na to zabrať. Ďakujem za rady. Pekný deň.

ivanakal
23. jún 2023

nemozu to byt bradavice?

ann092
23. jún 2023
ladyblcha
23. jún 2023

Nie su to molusky?
Pozri cez google obrazky ci sa ti to nepodoba.

lenkahrasnova
autor
23. jún 2023

@ladyblcha pozrela som a na molušky sa mi to veru nepodobá,ale píšu že laickým okom je to ťažké rozpoznať

lenkahrasnova
autor
23. jún 2023

@ann092 ďakujem,napísala som,čakám na odpoveď,snáď sa mi tam niekto k tomu vyjadrí

lenkahrasnova
autor
23. jún 2023

@ivanakal nepripadá mi to ako bradavice

ivanakal
23. jún 2023

@lenkahrasnova lebo velmi podobne mal moj syn na prste. Take ako keby pluzgiere najskor, a potom sa to postupne menilo na bradavicky. ☹

lenkahrasnova
autor
23. jún 2023

@ivanakal a ako ste to riešili?