Ahojte prosim co ma toto dcera (2r) na nohach? Vyzera to ako od prhlavy (nemala z kadial to mat) ale vcera mala len nejake 4 pupaky a dnes tak pokrytie 30% na oboch nohach 😱 co by som jej na to mohla dat? Nejedla nic nove ani praci prostriedok, diky
Dala som jej fenistil kvapky len ale od rana sa to zhorsilo, mozeme sa ist kupat? Moze to ist na slnko? Sme na dovolenke
moze ist tak k doktorke akurat 🙂
Nie je to alergia na slnko?
Zihlavka je alergicka reakcia na nieco, moze jej putovat po tele. Moze byt trebars aj na opalovaci krem, alebo na pradlo vyprane v inch pracich prostriedkoch, na ine mydlo... nepouzili ste nieco take? Ak ste na dovolenke moze byt taketo nieco pricinou.
Alebo bazen ktory tu je, moze mat prostiedok ktory jej nevyhovuje ? 😖 lebo sa jej to zacalo robit ked sme prisli na izbu po kupani tam jooj
Na niečo očividne reaguje, na slnko by som s tým nešla.
Nemáš nejaký krém na zapareniny ponatieraj tie miesta
@dada0902 dala som sudokrem dufam ze pomoze dakujem
Áno pomôže určite natieraj viac x za deň plus tie fenistil kvapky za malo držím palce nech čím skôr zmyzne
Čokoľvek kombinácia slnka, chlóru, jedlo...môjmu mužovi sa to teraz 2x vyhodilo a mám podozrenie na zmrzlinu vždy to bolo po zmrzline tiež nič nové nejedol
A nechávaj ju tak na voľno oblečenú aby jej nebolo teplo nejaké aj oblečenie bez potlace a nekup moc v teplej vode aj v tedy to vie tiež vyskakat odporúča sa taka vlazna voda
Dakujem vam 😊😊