ahojte maminky nenasla som podobnu diskusiu ale dcere uz dlhsie puka v oboch ramennych klboch a to dost nahlas... predtym to zvykli byt aj zapestie a prsty ale to akosi same zmizlo len neviem co s tymi ramienkami... boli sme u dr ta nas poslala na ortopediu ale tam maju sialene terminy do maja nemaju termin a od juna este neobjednavaju zda sa mi to sialene dlho... mate niektora skusenosti s cimsi podobnym? ak ano co nasledovalo- myslim dagnoza a liecba? dakujem moc 🙂
Ahoj, mojmu synovi, ked mal rok aj nieco, zvykli tiez pukat klby, ale nielen ramenne. Obvodna lekarka mu vzala krv na zistenie hladiny vitaminu D. Ten som mu nakoniec v kvapkach musela davat dlhodobejsie, nepamatam si presne dokedy, ale pomohlo to a pukanie prestalo 🙂
@mishka221 dakujem no my stale nemame termin u ortopeda tak neviem asi skusim ten vit d snad nic nepokazim...
@zuzulik236 s tymi terminmi u lekarov to je hrozne ☹ nam fakt pomohol ten vitamin D. Pripadne sa porad s obvodnou lekarkou, skus jej zavolat 😉 U nas ta hladina D vitaminu bolo prve, co zistovala a vobec nas k ortopedovi neposlala. Neviem teda, aku velku mas dcerku. Tu som ohladom podavania vitaminu D detom nasla clanok, skus pozriet: https://d-vitamin.sk/detom-vitamin-d-v-kvapkach/
No my sme to tiez mali...bzdy ked som chytila mali za ruky tak jej tam tak puklo...nam detska doktorka povedala ,ze to neni nic vazne,ze tam ma este nejake plyny a to vydava ten zvuk...a po case jej to prestalo...snad je to aj vas pripad
nikto nic?? skoda ☹