Mamičky Prosím poraďte mi. Naša Dcérka sa už dlhšiu dobu pravidelne nad ránom okolo 2-3 začne pucit , mrvit, mrnkat. Robí to až do rána každých 15 min až hodinu. . Niekedy sa vie zobudit no vačšinou hned je to zo spánku. Trvá to už dosť dlho asi aj 3 týždne A je to pravidelne každú noc. Niekedy si aj poprdka pri tom puceni no O chvíľu sa puči znovu. Čím to môže byť ? Mali ste S tým niektorá skúsenosť. ?
Bruško ju trapi,skús pred spaním masáže
nas maly sa tiez pucil nad ranom.To sa snazil akoze vykakat,mal zapchy.Neviem,ci kojite,ci nie,no my sme sa nekojili a pomohla nam zmena mliecka (znacky).
Myslela som si že to bude bruškom no nešlo mi do hlavy že pred tým spinkala pekne. , ako vravím len posledné 3 týždne sa tak pučí. Dúfam že to prejde čoskoro.. mávala aj koliky no tie nám už skončili, už len občas ju trápia. .
Miskaska a ako dlho vám to pučenie trvalo ? Kedy sa malému uľavilo ? A riešili ste to nejako?
Dobromila 1111 kojime sa 🙂
@miskaska ako dlho vám to pučenie trvalo ? Kedy sa malému uľavilo ? A riešili ste to nejako?
Moje dieťa sa pucilo tiež. Ako náhle sme vigantol nahradili iným D vitamínom, bolo po puceni.
@pupatko112 preslo nam to okolo pol roka. Ale moj Edko bol specialny pripad, ten sa pucil od rana do rana, stale. Spat nevedel, ak tak v kociku, alebo na prsniku. A velmi mu pomahalo, spinkat na brusku 🙂 ..skusali sme Espumisan, BioGaiu...ale chcelo to len cas.
@pupatko112 moj maly sa v tomto veku tiez pucil, niekedy aj cele dni.. neboj, ako prislo, tak odide, podla mna uz coskoro, okolo 3. mesiaca by uz malo byt brusko zrele a pucenie odozniet 🙂
@pupatko112: to mali obe moje deti. Ja som tomu hovorila prdiaca hodina 😀
U mojich to bolo okolo 4-5 rano. Potom z toho vyrastli, nerobila som s tym nic...
@pupatko112 nezrelé bruško. Musí z toho vyrásť. My sme sa natrápili veľmi, keďže ho to budilo.