Zaujimalo by ma, kto dal so robit u psychologa vysetrenie inteligencie kolko ste platili a co vsetko zahrnǎi tieto testy. Napr. posudenie zaujomov, silne slabe stranky dietata spada kam? Objasnil by mi to niekto?
Lebo ja by som chcela posudit inteligenciu, plus tie silne slabe stranky a naco je zamerany, len neviem na aky konkretny test sa mam pytat
V cpppap neplatis nic, je to statna organizacia...platis si iba v sukromnych centrach...do cpppap ides s konkretnym problemom, vysetrenie intelektu ti neurobia len preto, lebo chces...rovnako ti nepovedia ani presnu vysku intelektu, povedia ti len pasmo, do ktoreho spada..co znamena, ze sa nevie vyrovnat s nastupom do skoly? Je uz skolak alebo este len skolkar? Ak je skolkar, dochadzka sa da odlozit...avsak je tam urcita lehota, dokedy...odkladu podlieha individualne vysetrenie,za ktore sa v statnych cpppap tiez neplati...a co sa tyka tych neuroz, tam skor nejake sedenia by boli vhodne, vysetrenie inetelektu ich nezmeni
ja viem, vyssie som pisala, ze su to dve veci. Mam aj listok od lekara, pre obidvoch, ten starsi je uz skolak
@hipuska listok od lekara nepotrebujes...mozno sa len nebat a odhodlat 😊
@hipuska Lentilka ti to dobre popisala. IQ testy ti nespravia, ak na to nie je dovod. ak by si chcela len pre tvoju informaciu, musela by si vyhladat sukromne centrum a zaplatit si za to.
ale ak maju chlapci problem, ktory treba riesit, tak by som sa na testy inteligencie nezameriavala. treba riesit tie problemy, ktore si popisala. 😉
@paris3 vcera som nemala velmi cas pisat ale ano, v prvom rade riesim tie problemy, len neviem najst psychologa, lebo uzsom obvolala 3 a ani jden sa nevenuje konkretne tym veciam co potrebujeme. Tie inteligencne testy chcem riesit sukromne, trochu neskor ked budeme riesit skolu. Som bola len zvedava co to cca stoji
Nasemu synovi navrhla a urobila psychologicka,poslali nas za nou zo skolky,neplatili sme nic aspon teda si nepamatam bolo to pred dvomi rokmi, presli sme si test s nou a na zaklade neho nam poukazala na jeho silne stranky,povedala nam viacmenej to co sme tusili, odporucila zopakovat test pred skolou ale kedze mame zaujem ho davat do klasickej skoly uz sme to neriesili