Mate skusenosti s touto baktriou? Nasej 15 mesacnej dcerke ju zistili z konecnika, nasa dr. sa vyjdarila, ze to nie je nic vazne, ale gastroenterologicka vravela, ze to moze byt velmi nebezpecna infekcia...odporucila nam probiotika a Smectu, kedze mavame mierne zvysene teploty a hnacky a o 2-3 tyzdne kontrolny vyter...nemate s tym niekto skusenost? Dakujem
moj mal tuto bakteriu v nosteku kontrolny vyter mu nerobili ja som citala ze je to nempocnicny bacil moj si ho fakt doniesol z nemocky lezali sme tam a potom pseudomonas
@katecameron a ako mu ju liecili?
@katecameron a ked ju syncek mal, ake mal priznaky? ako ste vlastne prisli na to, ze mu treba urobit vyter z nosteka? mal teploty?
@sisiska iba kvapky do nosa mu dali a to pamycon bol chory mal sople zelene ako vzdy teploty asi nemal uz nepam,atam presne
ahojte, moja dcera ma tuto bakteriu od 3mes., teda az vtedy jej robili prvykrat vyter, teraz ma 8mes. a stale ju ma, a ma aj dalsie bakterie. Nasa dr komunikovala asi s dalsimi 3 dr a kazdy jeden zhodnotil to, ze to treba liecit iba probiotikami,,, tak cakame kedy to vykaka, ale zatial sa vobec nic nezmenilo. Stolicu ma niekedy riedku, niekedy tvrdsiu...
@ada0207 ahoj, minuly týždeň v piatok nám opäť prišli výsledky a už je bez bakterií, po 5 mesiacoch jej to konečne zmizlo!!! Striedala som biogaiu a probiotik baby... Nič iné, jesť jej dávam skoro všetko... liečbu nemala, iba tie probiotiká a ešte mi dr poradila ryžový vyvar aby pila miesto vody... aby to čím skôr vykakala, ale tak moja mala papa aj jogurty a dávam jej už iba klasické mlieko 3,5% ja neviem, možno aj to pomohlo, ťažko povedať prečo to zmizlo až teraz a čo pomohlo tomu, že to dostala zo seba von..
Ahojte, obnovujem túto tému, mám 1,5m dcérku a zistili jej z konečníka túto potvoru :( Malú bolieva bruško, máva riedke stolice :( Obvodná nás poslala na gastro, vraj na túto baktériu zaberajú len silné ATB a bola by potrebná hospitalizácia, čo veľmi nechcem. Sestrička z gastra nás objednala a povedala,že p. Dr. dáva takým malým deťom len probiotiká, ktoré užívame. Písali ste tu viaceré, že práve probiotiká vám pomohli a baktérie ste sa zbavili. Naozaj na to stačia len probiotiká ??? Pretože pediatrička má uistila,že nie .... :(
@ppetinka mne sa zdá že len probiotika sme brali naozaj na to, ale silné tie BIOPRON FORTE aj dve tablety zo začiatku a potom po jednom. Nie obyčajne decke. A dlhodobo... Ale potom nam to prešlo do mechúra a mala baktérií tam a to už musela dat antibiotiká veru. Tiež mala len bolesti bruška.
@sisiska ahoj, moja dcerka mala tuto bakteriu v januari, to mala 16 mesiacov, najskor mala chripku, po antibiotikach mala dva tyzdne velke hnacky, robili jej vyter z konecnika a zistili presne tuto bakteriu..detska lekarka mi tiez povedala, ze to nie je nic vazne, ze musime cakat, bakteria sama zmizne, tiez sme mali probiotika..o mesiac nam robili znova vyter a ten uz bol v poriadku, takze lekarka mala pravdu..s inym lekarom som sa neradila..