prosim poradte my je tu nejaka mamnicka co pozna tuto chorobu Pseudomonas aeruginosa.malemu sme robili vyter a vylo mu je ma masivne Pseudomonas aeruginosa.samozrejme ideme ku dokroke len som vyplasena a zistujem co nas caka
Suhlasim s @misaelka...najskor atb...
Kocky aj moj maly mal v moci pseudomonasa, a bol tiež bez problemov. Priniesli sme si ho z nemocic. Potvrdili mu ho v 2 odberoch moča, potom som odobrala treti odber a začala som s liečbou bylinkami, ze zistim, ci to zaberie.... a ten treti odber bol bez liečby v poriadku, nechápem.... Ale co som sa docitala, ze proti tomu zaberie 1-2% roztok z čajovníkového oleja, ale neviem ci piť alebo kloktať..... to som sa nedocitala... A ja som skúšala ráno 1 kvapku Vironal a naobed a vecer po 3 kvapky Drags Imun, ale účinok neviem potvrdiť. Je to dost hnusne ale davala som to malemu do vitaminoveho sirupu sladkeho ako med a s tym to vypil. Skusala tom to preto, lebo nas pseudomonas bol znicitelny len nejakými nemocnicnými silnými antibiotikami aj to len dvomi druhmi z desiatich alebo dvanástich možných, tak dokina povedala, ze ked nemame problemy tak počkame, len sme nechodili do kolektivu a cakali. Vraj zle zvolene ATB alebo zle nadavkované z neho môzu vytvoriť nezničitelnu baktériul. Ale tato bakteria vraj zdrave dieta nenapadne, jeho imunitný systém si s nim poradi... Len deti s oslabenou imunitou ho dostanu. My sme sa ho zbavili asi za 3 tyzdne. Držte sa.
@kubko ahoj prosim ta napises mi presnejsie co si mu vsetko davala,moj syn ju ma teraz v tiez moci.
najskor atb vas cakaju