Čaute.. pozitívny syn, domáci test, prvák. Postp ako ďalej? Ďakujem
Treba objednat na pcr .syn ma byt v karantene a treba volat aj pediatrovi a do skoly
objednat na PCR. neockovani clenovia v domacnosti v karantene s nim. ockovani bez priznakov mozu fungovat normalne (ale ak je to mozne, je zodpovednejsie aj ockovani ostat doma - u nas v robote to akceptuju a umoznuju HO v takom pripade uplne nrmalne). samozrejme hlasit do skoly.
Nahlásiť do školy, pediatrovi a objednať sa na pcr A samozrejme karantena pre celú domácnosť, ak nie ste očkovaní
Nemáš povinnosť objednať ho na pcr. Teraz stačí aj pozitívny samotest na potvrdenie covid. Zavolaj jeho doktorke,a treba upovedomiť triednu učiteľku. Samozrejme karanténa
@veronikazuko na potvrdenie ochorenia pre dr stačí ag, bez PCR nemáš potvrdenie o prekonaní v covid pass, nemôžeš sa nikde preukazovať, nebude mať výnimku z karanteny
@luliu áno,ale nieje povinná ho zaregistrovať na pcr ako tu poniektoré píšu!
@veronikazuko a ak má dieťa vysokú teplotu, to dieťa nikto neprezrie? Aký je potom postup? Zavolať sanitku, záchranku?
@ollynka áno,pokiaľ je to vysoká teplota,tak zavolať sanitku alebo ja osobne by som volala na pohotovosť do nemocnice našej a pýtala sa na postup. Podľa mňa by nás hneď hospitalizovali
korona gov