Prvák má pozitívny domáci test

4. feb 2022

Čaute.. pozitívny syn, domáci test, prvák. Postp ako ďalej? Ďakujem

kacena4
4. feb 2022

korona gov

terina25
4. feb 2022

Treba objednat na pcr .syn ma byt v karantene a treba volat aj pediatrovi a do skoly

ukulela
4. feb 2022

objednat na PCR. neockovani clenovia v domacnosti v karantene s nim. ockovani bez priznakov mozu fungovat normalne (ale ak je to mozne, je zodpovednejsie aj ockovani ostat doma - u nas v robote to akceptuju a umoznuju HO v takom pripade uplne nrmalne). samozrejme hlasit do skoly.

luliu
4. feb 2022

Nahlásiť do školy, pediatrovi a objednať sa na pcr A samozrejme karantena pre celú domácnosť, ak nie ste očkovaní

veronikazuko
4. feb 2022

Nemáš povinnosť objednať ho na pcr. Teraz stačí aj pozitívny samotest na potvrdenie covid. Zavolaj jeho doktorke,a treba upovedomiť triednu učiteľku. Samozrejme karanténa

luliu
4. feb 2022

@veronikazuko na potvrdenie ochorenia pre dr stačí ag, bez PCR nemáš potvrdenie o prekonaní v covid pass, nemôžeš sa nikde preukazovať, nebude mať výnimku z karanteny

veronikazuko
4. feb 2022

@luliu áno,ale nieje povinná ho zaregistrovať na pcr ako tu poniektoré píšu!

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ollynka
10. mar 2022

@veronikazuko a ak má dieťa vysokú teplotu, to dieťa nikto neprezrie? Aký je potom postup? Zavolať sanitku, záchranku?

luliu
10. mar 2022

@ollynka treba zrážať teplotu, tak ako pri iných ochoreniach

veronikazuko
10. mar 2022

@ollynka áno,pokiaľ je to vysoká teplota,tak zavolať sanitku alebo ja osobne by som volala na pohotovosť do nemocnice našej a pýtala sa na postup. Podľa mňa by nás hneď hospitalizovali