Akurát sme mali prvú nehodu a mala narazila na zem tvárou a preťala si peru. Už jej to nekrvaca ale akurát tam kde sa jej prerezava zúbok ešte nieje síce prerezany ale už ho pomaličky vidno tak na tom ďasne ma červenú ranku . Máme ísť s tým ku lekárovi máte s tým skúsenosť. ? Ci je niečo zo zúbkom alebo to len tak strašidelne vyzerá.
hned by som k doktorovi neutekala, ked sa jej to len stalo, tak to bude citlive a podrazdene, nechaj tomu nejaky cas, kym sa to ukludni a odpuchne, potom bude lepsie vidiet, co s tym je.
Vlastná skúsenosť. Mala som asi 4-5 rokov a rozťala som si spodnú peru. Neviem ako to vyzeralo, ale naši ma v pohode zobrali na pohotovosť a tam mi to zošili. Teraz mám 34 rokov a mám tam jemnú jazvu, ale nevadí mi to. Potom som nejaký týždeň jedla polievku malou lyžičkou a dávala pozor na otváranie úst dokorán. Ale so zubami som tam nič nemala. Už si to ani moc nepamätám.
@luss121 ahoj, oblast dasien a pier je dost prekrvena, takze to moze byt cervene, zamodrane. moze to byt aj bolestive par dni. pokial to bol normalny pad pri chodzi, behu tak by to malo byt v poriadku, dajte studeny obklad, to ste asi aj dali. ale samozrejme ak mas zly pocit tak chod k doktorovi, ale pokial to vyzera normalne a mala tomu nevenuje extra pozornost, tak si myslim ze bude v poriadku.