Pruh u trojmesačného synčeka

dada282
20. máj 2015

Mame slabinovy pruh od druheho tyzdna .Vcera sme boli na kontrole,maly ma 3 mesiace a doktorka vravela,ze ona by to uz operovala,ze jeto dost velke. Ale, ze je to na mne,ze ked chcem mozem pockat aj do 1 roka. Mate niekto s tym skusenost? Nieje velmi maly na taku operaciu?
Mam strach...aj ked najradsej by som bola, aby to tam uz nemal...

vvia
20. máj 2015

@dada282 moja bola na slabinovy pruh operovana ako mesacna tusim a po operacii jej vybehol aj na druhej strane a ten nema do dnesneho dna ako 2,5rocna zoperovany. ak dr povie, ze je treba, tak by som sla. prvy bolo treba, tento jej nevyskakoval casto ani nebol velky (teraz nevyskakuje vôbec) tak sme zatial neoperovali.

pribinak
20. máj 2015

Teraz mas vyhodu, ze babatko lezka a este sa neplazi a nestvornozkuje, potom je omnoho narocnejsie udrzat babo po operacii v klude

ladylenka21
24. máj 2015

ahoj.Nas mal obojstranny a aj hydrokylu-tekutina v semennikoch vyzeralo to strasne..obvodna tiez odporucala operaciu ze je to len minimalny zakrok.No neurologicka zamietla pretoze je to v narkoze a my mame aj kopec inych problemov.☹ no uz ma 10 mes.a nateraz mu nic nevychadza.akosi sa to upravilo.ked menej prestal plakavat.vela sil zelam....

ladylenka21
24. máj 2015

ahoj.Nas mal obojstranny a aj hydrokylu-tekutina v semennikoch vyzeralo to strasne..obvodna tiez odporucala operaciu ze je to len minimalny zakrok.No neurologicka zamietla pretoze je to v narkoze a my mame aj kopec inych problemov.☹ no uz ma 10 mes.a nateraz mu nic nevychadza.akosi sa to upravilo.ked prestal velaplakavat.vela sil zelam....