Prsty na nohách u začínajúceho chodca

22. sep 2024

Ahojte, synček samostatne chodí 2 týždne a nepozdáva sa mi, ako krčí druhý prst na nohách, doslova ho schováva pod veľký palec a tretí prst. Zlepší sa to časom alebo to treba riešiť s dr?

pribinak
22. sep 2024

Riešiť s dr.

tim23
22. sep 2024

Mne sa zdá byť aj ten palec na hornej fotke vboceny alebo ako sa to povie. Taký do vnútra, nejak divne ho má. Rieš s dr

jumama
22. sep 2024

Urcite by si to mala spomenut doktorke, deticky maju take baculate makucke nozky, no da sa to este takymi jemnymi zasahmi upravit ako su masaze. Nasa mala trosku krivu nozicku, aj v narte a aj nejake prsteky jej takto na seba sli, uz ked sa narodila, bola velke babo, uz sa poriadne nezmestila do bruska. Kazali nam masirovat denne, ukazala mi fyzioterapeutka este v porodnici ako, aj celu tu nozku, koli nartu, aj chodidlo, aj zvlast kazdy prstek od spodu smerom k nechtu masirovat, aj kazdy klbik na nom... Casom sa jej to vyrovnalo. Mozno uz ked sme na klkbiky sli, uz to nemala...

lentilka
22. sep 2024

Určite by som to riešila s dr. čo najskôr.

autor
22. sep 2024

@tim23 veľký palec má pekne rovno, to len som tak nešťastne odfotila, trošku ho má ohnutý kvôli podložke
@jumama no presne on bol tiež veľké bábätko keď sa narodil, ja som to registrovala už od narodenia že ten druhý prst mu ako keby trošku nižšie rastie, ale nikto to neriešil a ja som si myslela, že už keď sa postaví a začne chodiť že ten prstík zaťaží a pekne sa vyrovná. No on ho ukladá pod ostatné 😌

lasona
22. sep 2024

Určite riesit s Dr.

januska12323
22. sep 2024

Ukladá ho pod tretí lebo mu zavadzia palec, ten nemá ísť tak veľmi k ostatným prstom.

lukbe
22. sep 2024

Má to, podla mňa, deformovane, palec ide dovnutra a ten ďalší prst, nemá miesto. Ako ked krivo rastu zuby. Už s tým bolo asi davno treba niečo robit.

autor
22. sep 2024

@januska12323
@lukbe
Ako som písala už vyššie, on má veľký palec pekne rovno, to len tá fotka je z nešťastného uhla a trochu je tak ohnutý kvôli podložke pred ním.
On má ten druhý prst dosť dlhý (taký ako veľký palec) a proste on ho stále tak divne poskladá buď pod tie susedné alebo tak ako na fotke.