Prstenec na pipíku

diana20
15. jan 2018

Ahojte baby. Doktor mi raz povedal, keď mal malý rok, že ma prstenec na pipiku. Neviem nič o tom nájsť na internete a tak sa pýtam tu. Neviete co to je?

miskooo1987
19. jan 2018

Vieš to popísať? Lebo predstavujem si veľa veci, a keďže pipika mám, aj moje dve deti, tak bližší popis pomohol. Predchodzia reakcia asi nebude korektná...

Mám si to predstaviť ako neúplnú fimozu, keď sa predkožka dá stiahnuť, ale vytvára akoby priskrtenie nižšie?

diana20
autor
19. jan 2018

@bohuslava8 tu mam pocit, že hovoria o nejakej vyrazke a to isto nemá.. Ale ďakujem..
@miskooo1987 neviem, ja som sa pýtala priateľa a on hovorí, že podľa neho je všetko v poriadku.. Pipik sa mu pekne pretiahne ale je možné, že ide o niečo také ako ty hovoríš.. Ale keď nám to doktor povedal, sa mu Pipik ešte nedal ani pretiahnuť..

miskooo1987
19. jan 2018

Koľko ma teraz? Pôvodná reakcia hovorí o tom kde mal rok. Ak sa mu dá momentálne pretiahnut predkožka v pohode, tak by som to ignoroval nateraz, ak sa dá hygiena zabezpečiť. Ak je ale mierne zuzena predkožka môže z toho byt problém v puberte. Jež som s tým mal problém a museli ma obrezat.

jeanettka
19. jan 2018

Ahoj moji obaja mali prstenec. To znamená že si nevedeli pretiahnuť predložky vôbec, tzv fimoza. Až operačné im to spravili, v troch rokoch.Teraz je všetko vporiadku.

diana20
autor
19. jan 2018

@miskooo1987
@jeanettka teraz ma dva roky a dá sa mu stiahnuť celá predkozka.. Ja som totiž v zahraničí a aj som tu s nim bola u doktora ale nič mi nepovedali, že by niečo bolo zlé.. A chcela som sa opýtať, ale nevedela som ako keďže som nevedela co to je..☺️ navyše oni tu hovoria, že netreba pretahovat, že sa to spraví samo, ale ja som čítala toľko problémov, že pretahujem len nie tak, že každý deň alebo tak.. Ale dá sa to pretiahnuť vždy tak som spokojná, len mam pocit, že ma strašne dlhú tu predkožku, a robí mi problém to pretiahnuť lebo je jej tak veľa, že je ťažké ju stiahnuť dole.. Preto stále na to myslím aj keď je to už rok a tu mi doktori povedali, že tam nie je žiadny problém.. Druhý syn jej toľko nemá.. Ten má ale sedem mesiacov a pipik som mu pretahovala len asi dvakrát a už sa mu cela predkozka dá dolu.. Pri prvom to nebolo také ľahké..

jeanettka
19. jan 2018

@diana20 ja som sa im tiež vôbec nedotýka pipiky,proste prstenec to je akokeby úzky prsteň na konci pipiky,to asi nevadí keď majú veľa lôžku,aj moji majú 🙂

lus2909
19. jan 2018

A co vlastne riesis, ked to ma v poriadku?? Prstenec je predkozka na zaludi ked mu to stiahnes, moj ma 2,5 a ma fimozu dr.nas poslala na urolog.ale zatial neriesim,nema problemy len sa mu to neda este celkom stiahnut tak dam tomu cas a uvidime, ta nasa expertka mu to totiz stiahla nasiu ked mal 17 mesiacov tak dufam ze sa mu to este upravi

diana20
autor
20. jan 2018

@lus2909 lebo neviem ci to ma v poriadku, lebo tu na to doktori nepozerajú a na Slovensku ma tiež poslali za urologom

diana20
autor
20. jan 2018

Ale som nestihla tam ísť lebo sme boli len pár dní.. A teraz je to rok a stále na to myslím, že čo ak s tým pipikom niečo ma a nerieši sa to..

lus2909
20. jan 2018

@diana20 no tak s nim chod ja nejdem,lebo viem ze mu to stahnu nasilu a bude zle nechavam to zatial tak,nema sa do toho sprtat