Dobrý deň, chcela som sa opýtať ako je to s prsiami a genetikou.Mám 14 rokov, 165 cm a 72 kg ale ale prsia(veľkosť podprsenky) iba 80A, budú ešte aspon trochu väčšie? Moja mama má veľkosť podprsenky 80C, jej sestra tiež B-C babka tiež tak s ocovej strany ženy tiež nemajú malé ani príliš veľké poprsie. Sú prsia dané geneticky? Môžem niečo spraviť aby boli pevnejšie a väčšie? Viem že rastú cca. do 25ky takže mam ešte zo 10 rokov ale myslíte že z nich budú aspon Béčka? Pripadne vaše skúsenosti...viem že Vám to bude pripadať hlúpe ale dúfam že sa nájdu medzi vami aj také čo mi poradia, určite aj Vás to v puberte trápilo, ďakujem
Prsia rastu do 25ky? Tak to urcite nie :( Do 16 rokov maximalne, nepoznam kocku, ktorej by to potom este skocilo hore... Vahu mas dost vysoku, nemas problem zo stitnou zlazou? Ono by to mozno vysvetlovalo aj rozhodene hormony, neviem, aku pravidelnu mas menstruaciu (tipujem nepravidelnu), tie prsia...
Moja mama a babka maju velke prsia ja vsak A a to som mamou 4 deti a ak priberiem, tak do prs minimum. Z otcovej strany boli maloprse 😁. Moja dcera je po mne ma 17 a A 😁. Dolezite su ine veci a aspon nebudes mat ostaru s nimi 😁😁😁
To, ak sú prsia vecou dedičnosti, tak ja som tie svoje dedila po otvocovi 🤣
@anjelicek26 ja som mala pravidelnu aj vahu ok a predsa a aj moja dcera sme podedili po strane mojho otca.
Ešte si vo vývoji. Už máš menštruáciu?
Určite budú väčšie. Ale netráp sa nad tým. Nie každý muž má rád veľké prsia. Určite sa niekomu budeš zdať dokonalá taká- aká budeš.
Ja som napr. dlho mala problém s tým, že sa mi zdali moje prsia väčšie, než by som chcela.
@kvietok173 ved pisem len v tejto kombinacii, v rodine maju vacsie prsia s oboch stran a ona ma nadvahu. Minimalne na preventivku by ju mama zobrat mala... jasne prsia nie su vsetko, ale ono to o prsiach mozno ani nie je, proste jeden s mala signalov, ze stitna zlaza neni v poriadku... mozno.
@anjelicek26 jezkovi voci, tak ja som vynimka asi. Ja som mala prsia velke, zacali mi rast uz v 10, v 11 som dostala menzes a dostala som sa na 75C, postupne to alo na D a este pred svadbou v mojich 29 rokoch mi stihli dorast na 75G 🙄. Nastastie, po detoch som ich narvala tiez do 75G, splasli troska na F, ked som schudla, ale menej to nebolo veru. Takze mne rastli do 30-ky takmer 😪. Ale ja som teda z toho nie rada, lebo som nizka, len 152 cm a blbo to vyzera a problemy s tym mam. Mamina ma velke prsia tiez, ja som jej kopia takmer, sestra je zas nas opak.
Pokial mas 14 rokov, tak ti este prsia mozu podrast, ale tiez viem, ze tak max. Do 16 rokov. Mala som kamosku, co na zakladnej nemala vobec prsia a rok po strednej uz mala trojky, tak aj to je mozne. Tiez po porode sa to meni. Genetika ma vplyv, ale mozno si aj take prsia zdedila po niekom inom z rodiny. Na druhu stranu fakt bud rada. Velke prsia su ostara.
@nevenka nestras, dcera ma 151cm a 75F 🙄
@kvietok173 veru je to ostara, po 3-4 odkojenych detoch v 40-ke, ziadna slava veru...😪
@anjelicek26 Mozno ano. Nevsimla som si ze pisala ze z oboch stran. U nas teda je to fakt z otcovej strany dedicne.
@anjelicek26 tak u Vas jednoznacne dedicne. U nas nasi len krutili hlavami ako ja som s mojimi A mohla kojit deti 😁
@kvietok173 veru u nas ano, mlada to zdedila s oboch stran 🤐 Nadsena s toho vobec nie je, na kupalisko som ju nedostala snad vyse roka 🙄
@kvietok173 ale ved kojenie vobec nezavisi od velkosti prs😉. Znama mi hovorila, ze jej spolubyvajuca mala nulky a kojila dvojicky a ona stvorky a nemala vobec mlieko.
Buď rada, že máš prsia, aké máš a že ich máš zdravé ... ja mám tiež malé prsia, väčšie by som nechcela ... doteraz si pamätám na spolužiačku z vysokej školy, tá mala mega prsia a raz, bolo to v lete, sme bežali na trolejbus, nemala podprsenku ... no bolo mi jej ľúto, ju tie mega prsia "fackali" celou cestou ... neviem, možno som divná, no ja som nikdy netúžila po veľkých prsiach ... veď je to len na oštaru, problémy z chrbticou atď. ... a čo z nich zostane po kojení, ani nehovorím.
Ano je to dane geneticky...napr moja sestra ma velke prsia ako mamca...a ja mam prsia po mojom tatkovi😆 aspon ma neboli chrbat
Radsej mat male a vediet, ze chlapec ma o teba zaujem preto aka si, ako velke a chce ta lebo ... :D takze aj keby ti ostali Acka, po par rokoch budes za to vdacna 🍀 ..a ano prsia rastu dlho no nie su dedicne... 🙂 ja som ako 15r mala 70D a teraz pomaly 30tka na krku a prsia furt rastu ... ver ze zavidim tym, co si mozu nosit tricka a nevyzerat vulgarne.. 😂
@ailiba To ja viem ale mojej mame a svokre ktore maju velke prsia a predsa z nas urobili sunarove deti to nevysvetlis 😁 Odkojila som 3 deti lebo pri prvom ma po 3 mesiacoch uplne zmagorili a pocuvala som dobre rady 😢
Jasne. Budu b a zaručene v Tehotenstve d a potom späť a.
Nauč sa žiť s malými, mužom to fakt nevadí!
Tým poriadnym, čo im záleží!
A ak? Vždy sa dá všetko upraviť, ak máš nato.
Chlapcom sa páči ženskosť, nie prsia. Pozri sa napríklad na Paufhofovú. Aj ty túžiš byť ženská postavou a vzhľadom a pohybmi a pohľadmi podobne ako ja som chcel vyzerať mužne v tvojom veku. Malo ktorý chlapec pozerá na veľkosť. Oni o tom tak hovoria lebo sa to očakáva a niektorí sú ozaj na to zameraní. Ale je ich menšina. Väčšine sa páčia bradavky a nie prsia. Ženy majú viac možnosti byt ženskými ako muži mužnými.
vies co? co je male to je pekne :DD a lepsie je riesit zvacsenie prs ak nahodou, ako zmensenie, teda podla mna.
A ano, prsia ti este mozu narast, urcite som ich mala v 20tke vacsie ako v 14r.. a teraz este vacsie :DDD ale teda ten tvar... ach. A ci je to dedicne neviem, mozno... Skor ries napr. cvicenie, lepsie super postava, prsia male ako opacne.
@dzulli1980 😂😂😂 zdielam nazor tiez som rada ze mam A a v tehu boli B 😂😂😂
@naobedbuduspagety horsie je, ked zdedi prsia syn po mame 🙈
@lindusss2016 🤣🤣🤣🤣🤣
@simca06022011 no ja si teda pamatam na moju prvu podprsenku, ktoru mi mama kupila bez skusania bola som 8- macka a ze kusok vacsiu ze ved mi o chvilku bude ok. Tak ani po 30 rokoch som asi do nej nedorastla 😂😂😂
@kvietok173 no veru, kazdy rad poradi👍... Pozname to😅. Hlavne, ze si si potom poradila.
V prvom rade prsia rastu tak do 15-16 r podla prvej MS.
V druhom rade pri 165cm a 75 je uz naozaj nadvaha a musis byt pri tele-takze aj prsia budu vacsie ako by boli ak by vaha bola primerana.
Odporcam skontrolovat stitnu zlazu a zamerat sa skor na vahu a zdravy zivotny styl.
@lindusss2016 to sme už v inej téme😅😅😆😆😆