Protopan na atopický ekzém

sisinalisa25
5. máj 2015

Dobry den.chcela bysom sa opytat kto ma skusenost s kremom protopan?

gapre
5. máj 2015

No ja som tu tiez nedavno pisala do jednej diskusie ci s nim nema niekdo skusenost,tak by som bola rada tiez za odpoved.Skusala som vzorku pacila sa mi ,ale neviem ci si to nenamyslam,pretoze manzelovi sa to nezda byt lepsie.

sisinalisa25
autor
26. jún 2015

Neviem ako vy, ale ja sa ziadne odpovede nedockala. Vyziadala som si vzorku kremu na stranke vww.protopan.sk uzivam cca dva tyzdne a vyzera to ze naozaj pomaha. Je velmi prijemny na kozi

gabuchah
16. aug 2017

Novým trendem ve výzkumu léků na AE jsou místní imunomodulancia. Potlačují odchylné imunitní reakce v kůži. Jsou to masti s názvem Protopic a Elidel. Jsou to masti potlačující imunitní odezvu kůže v místě mazání. V současnosti se hojně diskutuje o tom, že jedním z možných nežádoucích účinků dlouhodobého užívání těchto mastí proto může být rozvoj kožních nádorů (lymfomů a karcinomů). Přestože zastánci těchto mastí argumentují, že léčebný přínos těmito mastmi převažuje nad riziky, jisté je, že budou nutné další dlouhodobé studie – 10 a více let ke zhodnocení možnosti vývoje zhoubných kožních nádorů. Z tohoto důvodu použití těchto mastí u malých dětí vyvolává rozpaky nad těmito vážnými riziky.

julinka29
1. feb 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Moje deti používajú Local Cream a Body Lotion od Protopanu. Musím povedať, že som tomu moc neverila, lebo sme už skúsili kopec roznych mastičiek a olejov ale tento im na pokožku naozaj robí dobre. Nemajú už pokožku takú presušenú a drsnú a hlavne ich nesvrbí

zabka788
12. feb 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Ja som s ním tiež veľmi spokojná, používajú ho aj moje deti, tiež sú atopici ☹ Ja som tiež najskor skúsila vzorku a potom som si rovno objednala celý box aj s výživovými doplnkami. Lepšie je liečiť pokožku a podporovať organizmus súčasne, rýchlejšie uvidíte pozitívne výsledky http://www.protopan.sk/produkty/protopan-box.htm

eliska4
14. feb 2018

Ja som začala používať Local Cream o protopanu a zatiaľ som s ním veľmi spokojná. pokožku nemám napnutú, nesvrbí a nešúpe sa. Dúfam, že tieto účinky vydržia

slnieckostanka
18. feb 2018

My používame dlhodobo konopnú kozmetiku a sme s ňou veľmi spokojní

kocurikova1
29. mar 2018

Nam protopan nepomohol aj ked je pravda ze premastil ale ekzemu nas nezbavil. Mam kod na 10% zlavu my nevyužijeme tak posuvam, kod: z4NJws je to kod na zlavu cez eshop protopan, kod sa da použit len raz kto ho prvý použije ten ma

bobana297
14. jan 2019

@zabka788 ahoj ako sa objednava ta vzorka?tiez uz rozmyslam co by som tomu mojmu malemu dala

kocurikova1
17. máj 2019

Ja som skusila vselico nakoniec mu doma robi krém z cisteho lanolinu trochu prevarenej vody a mandloveho oleja, ked to bolo velmi zle kazdy druhe den sme kupali v kupeli s ovsenymi vlockami a olivovam olejom 20 minut + 10 minut zabal v deke, ked sme kupali tak sme nenatierali kremom