Dobry den.chcela bysom sa opytat kto ma skusenost s kremom protopan?
Neviem ako vy, ale ja sa ziadne odpovede nedockala. Vyziadala som si vzorku kremu na stranke vww.protopan.sk uzivam cca dva tyzdne a vyzera to ze naozaj pomaha. Je velmi prijemny na kozi
Novým trendem ve výzkumu léků na AE jsou místní imunomodulancia. Potlačují odchylné imunitní reakce v kůži. Jsou to masti s názvem Protopic a Elidel. Jsou to masti potlačující imunitní odezvu kůže v místě mazání. V současnosti se hojně diskutuje o tom, že jedním z možných nežádoucích účinků dlouhodobého užívání těchto mastí proto může být rozvoj kožních nádorů (lymfomů a karcinomů). Přestože zastánci těchto mastí argumentují, že léčebný přínos těmito mastmi převažuje nad riziky, jisté je, že budou nutné další dlouhodobé studie – 10 a více let ke zhodnocení možnosti vývoje zhoubných kožních nádorů. Z tohoto důvodu použití těchto mastí u malých dětí vyvolává rozpaky nad těmito vážnými riziky.
Moje deti používajú Local Cream a Body Lotion od Protopanu. Musím povedať, že som tomu moc neverila, lebo sme už skúsili kopec roznych mastičiek a olejov ale tento im na pokožku naozaj robí dobre. Nemajú už pokožku takú presušenú a drsnú a hlavne ich nesvrbí
Ja som s ním tiež veľmi spokojná, používajú ho aj moje deti, tiež sú atopici ☹ Ja som tiež najskor skúsila vzorku a potom som si rovno objednala celý box aj s výživovými doplnkami. Lepšie je liečiť pokožku a podporovať organizmus súčasne, rýchlejšie uvidíte pozitívne výsledky http://www.protopan.sk/produkty/protopan-box.htm
Ja som začala používať Local Cream o protopanu a zatiaľ som s ním veľmi spokojná. pokožku nemám napnutú, nesvrbí a nešúpe sa. Dúfam, že tieto účinky vydržia
My používame dlhodobo konopnú kozmetiku a sme s ňou veľmi spokojní
Nam protopan nepomohol aj ked je pravda ze premastil ale ekzemu nas nezbavil. Mam kod na 10% zlavu my nevyužijeme tak posuvam, kod: z4NJws je to kod na zlavu cez eshop protopan, kod sa da použit len raz kto ho prvý použije ten ma
Ja som skusila vselico nakoniec mu doma robi krém z cisteho lanolinu trochu prevarenej vody a mandloveho oleja, ked to bolo velmi zle kazdy druhe den sme kupali v kupeli s ovsenymi vlockami a olivovam olejom 20 minut + 10 minut zabal v deke, ked sme kupali tak sme nenatierali kremom
No ja som tu tiez nedavno pisala do jednej diskusie ci s nim nema niekdo skusenost,tak by som bola rada tiez za odpoved.Skusala som vzorku pacila sa mi ,ale neviem ci si to nenamyslam,pretoze manzelovi sa to nezda byt lepsie.