Protest pri cvičení Vojtovky

evitka83
5. nov 2015

Kocky, ktore ste cvicili vojtovku s detmi, prosim o radu. Cvicim s dcerou vojtovku. Mala zacala z nicoho nic protestovat, v cviciacich polohach len place a rezignovane lezi. Zacalo to zrazu zo dna na den, doteraz cvicila ako bolo treba. Mate podobnu skusenost? Co ste robili? Mozem ju v tej polohe drzat aj 10 min, ale mala len place a nepohne sa :-/

nikusssik
5. nov 2015

@evitka83 maličká už má cez 1 rok, s tým skúsenosť nemám, ale aj naša mala dni, keď vôbec nespolupracovala...my sme cvičili ale len do 10 mesiacov...odkedy cvičíte? možno už má svoje maniere a nechce cvičiť...ale myslím, že ju to prejde a zase začne dobre cvičiť...a netrápila by som ju, pokiaľ to nieje veľmi nutné...čo je dôvodom cvičenia?

bonaqa2013
5. nov 2015

my sme cvičili vojtovku 2,5 roka. Najskôr v Mt - to bolo trápenie, tam dcéra mala také stavy že s ňou aj cvičili, aj nerobila to čo bolo treba. výsledok ani po roku žiadny. potom sme odišli cvičiť do Olomouca - tam sa nám nikdy nestalo že by nerobila to čo by mala robiť. tam sú nato machri. Dcéra sa postavila na nohy za 3 mesiace. jednoducho cvičiteĺka musí nájsť taký hmat - cvik pri ktorom bude dieťa najlepšie reagovať. Odporúčam zájsť za cvičiteľkou nech sa nato pozrie a poradí.