Syn ma 5 rokov. V decembri uzival Klacid, zacalo ho boliet brucho a boli do dnes. Absolvovali sme sono, rtg, krv, chodime detskej gastro lekarke, vysetrila zlepy na parazity, krv.. Uzival Probiofix, Hylak, skusali sme Floraliv.. Uz som z toho zufala. Kazdy den sa stazuje. Mal to aj cez prazdniny. Este nas poslala psychologovi a na dychovy test. Kolono robit neodporuca, ze tomu nic nenasvedcuje a je maly, moze to byt nebezpecne. Mate skusenost? Co Vam pomohlo
moj je 4,5r a dost casto po jedle mi povie ze hi boli brusko a trva to uz tak rok, ked videl u starkej ze si natietsla nohy alpou aj on chcel, lebo sa pytal ze preco si ich natiera a ona mu povedala ze ju bolia nozicky, a on ze jeho boli brusko a tak odvtedy potierame brusko alpou mam ju v nadobke z rozprasovacom a on si Sam vezme a strekne a ja natriem, a potom si Este pyta namocit prstek. a hned je po bolesti, asi to bude len psychyckeho povodu.a takto ako sme zacali brusko potietat alpou staznosti ze ma boli brusko ubudaju, ale moj maly berie lieky na imunitu isoprinosine tabl.tak ja si skor Muslim ze su silne a z toho ho boli brusko, ked davam 1x za den je ok, ked zvysim na 2 tabl/den, hned boli brusko. Dalej som za tym nepatrala zatial.
@macik34 Ahoj, s dcerkou (8 rokov) sme podobne zazivali pred rokom. Ked boli vsetky vysetrenia negativne, lekari hovorili, ze to bude psychika. Nakoniec ale sa dovod nasiel, je to neznasanlivost lepku, brusko ju prestalo boliet za 3 dni po zacati diety. Ak mu nerobili testy, tak skuste aj to poziadat.
@83lenka83 ahoj môžem sa opýtať mala vstala ráno a plavé že ju boli bruško koľko tej nospa dávaš ? Štvrtku ? Má tiež 5r
@lenkabruno jednu tabletku
@83lenka83 dakujem
@macik34 no-spa si skúšala? Môjmu stále zaberie keď ho boli bruško.