Produkty na ošetrovanie intímnych partií u malých dievčatiek

28. sep 2024

Velke pysky u malej dcerky
Prosim viete odporucit nejake produkty na osetrovanie intimnych partii u malych dievcatiek ktore toleruju aj ked tam maju rozdrazdenu pokozku? dakujem

pluss
28. sep 2024

upravila by som názov témy radšej

nelca0510
28. sep 2024

Záleží ake malé dievčatko

anavixy
28. sep 2024

Hypermangan, Bepanthen, Imazol, Framykoin, podla toho co sposobuje problemy…

taktotedanie
28. sep 2024

Ani bepanthen ani sudocrem tie umeliny ani nepouzivaj!
Vlhcene utierky vyhod
Kup si perlan, cista voda a olivovy olej z lekarne napr dr max ma olej od dr hoj, pretierat

vevebono
28. sep 2024

Sem sa pridávam, moja babulka ma 10 mesiacov a má podráždenú pokožku, ale zvrchu, nie na sliznici. Dala som zatiaľ len repik, čím jej ešte pomôžem?

autor
28. sep 2024

dcerka ma.4roky. framykoinom uz preliecena bola vratilo sa to. je aj,ekzematicka takze je to spojene. pred rokom sme skoncili na kortikoidoch. kupila som jej keden sprej ale stipe ju... intimna hygiena obsahuje kyselinu nliecnu to ju tiez bude stipat. puder tiez nie. bepanthen ani sudokrem nam kozna neodporucala. repik neviem ci mozem

teddustok
28. sep 2024

Dcera mava tiez problémy a u nej sa mi osvedcil tento krem... Ale teda nema problémy s ekzemom.. Ale aj gynekologicka mi tento krem odporúčala, ze sa moze dostat aj do slizníc...

autor
29. sep 2024

@teddustok dakujem za tip. prosim ta,mozes mi opisat priebeh problem9v u tvojej dcerky? ze ci vies co kej to sposobuje ako ta pokozka vtedy vyzera ci ju to svrbi stipe. ako casto si aplikovala tuto mast a za aky cas vidno zlepsenie?

taktotedanie
29. sep 2024

Moze aj na nu dostat alergiu

autor
29. sep 2024

@taktotedanie vlhcene nepouzivam ani bepathen ani sudokrem. olivovy olej ju stipe skysila som. ano alergia moze byt na ho ijaku bylinku

taktotedanie
29. sep 2024

Ooej z lekarne?
Tu mast hore odporucanu by som tiez asi nedavala
Radili ste sa s detskym gynekologom?

teddustok
29. sep 2024

Dcera sa stazuje, ze ju dole pali a štípe, mala to zospodu zacervenane. Tento krem jej davam po umytí, natriem na zacervenane miesta, do rana to uz ma lepsie. Ale teda natieram vaic dni. Je to vlastne biela kozmeticka vazelina, lanolin a nechtik lekarsky, takze tam nie je nic ine. Takze to upokojuje a hoji. Len teda pyzamo ma vzdy potom od kremu aj nohavicky. Ale da sa to vyprať. Dcerw to vzdy pomohlo.