Velke pysky u malej dcerky
Prosim viete odporucit nejake produkty na osetrovanie intimnych partii u malych dievcatiek ktore toleruju aj ked tam maju rozdrazdenu pokozku? dakujem
Záleží ake malé dievčatko
Hypermangan, Bepanthen, Imazol, Framykoin, podla toho co sposobuje problemy…
Ani bepanthen ani sudocrem tie umeliny ani nepouzivaj!
Vlhcene utierky vyhod
Kup si perlan, cista voda a olivovy olej z lekarne napr dr max ma olej od dr hoj, pretierat
Sem sa pridávam, moja babulka ma 10 mesiacov a má podráždenú pokožku, ale zvrchu, nie na sliznici. Dala som zatiaľ len repik, čím jej ešte pomôžem?
dcerka ma.4roky. framykoinom uz preliecena bola vratilo sa to. je aj,ekzematicka takze je to spojene. pred rokom sme skoncili na kortikoidoch. kupila som jej keden sprej ale stipe ju... intimna hygiena obsahuje kyselinu nliecnu to ju tiez bude stipat. puder tiez nie. bepanthen ani sudokrem nam kozna neodporucala. repik neviem ci mozem
@teddustok dakujem za tip. prosim ta,mozes mi opisat priebeh problem9v u tvojej dcerky? ze ci vies co kej to sposobuje ako ta pokozka vtedy vyzera ci ju to svrbi stipe. ako casto si aplikovala tuto mast a za aky cas vidno zlepsenie?
Moze aj na nu dostat alergiu
@taktotedanie vlhcene nepouzivam ani bepathen ani sudokrem. olivovy olej ju stipe skysila som. ano alergia moze byt na ho ijaku bylinku
Ooej z lekarne?
Tu mast hore odporucanu by som tiez asi nedavala
Radili ste sa s detskym gynekologom?
Dcera sa stazuje, ze ju dole pali a štípe, mala to zospodu zacervenane. Tento krem jej davam po umytí, natriem na zacervenane miesta, do rana to uz ma lepsie. Ale teda natieram vaic dni. Je to vlastne biela kozmeticka vazelina, lanolin a nechtik lekarsky, takze tam nie je nic ine. Takze to upokojuje a hoji. Len teda pyzamo ma vzdy potom od kremu aj nohavicky. Ale da sa to vyprať. Dcerw to vzdy pomohlo.
upravila by som názov témy radšej