Problémy s vyprádzňovaním štvormesačného dieťata

4. feb 2022

Ahojte, maly bude mat 4 m, do nedavna mi kakal krasne bez problemov kazdy den, teraz uz vyse 2 tyzdnov nechce sam kakat musime pomahat rurkou… rurku ame pouzivali aj predtym ked bol mensi a bolelo ho brusko. Ako mu pomoct?? Kojim. Dakujem

ennna
4. feb 2022

A vidíš na ňom, že je z toho, že nekaká nervózny, pučí sa atď? Lebo ja som malú moju plne kojila a v určitom období nekakala koľkokrát aj týždeň, kojené deti vraj dokážu materské mlieko kompletne stráviť a dôležité je, aby hlavne cikali. Ak je inak spokojný, že neplače, tak by som to neriešila rúrkou nasilu.

marcellka32
4. feb 2022

Dojčene dieťa nemusí aj týždeň, lebo všetko strávi, takže ho nechaj kľudne..uvidíš po týždni ti naloží 🙂

nikpa
4. feb 2022

Plne kojene dieťa nemusí kakať aj vyše týždňa. Pokiaľ je spokojný, neboli ho bruško, žiadnu rúrku mu nestrkaj. Vykaka sa sám keď bude treba. Jeho telo všetko z materského mlieka strávi, je to normálne. Keby si videla, že tlačí a nejde, že je nervózny a nesvoj, až vtedy mu pomôž s rúrku.

ivangeline
4. feb 2022

Ja este dodam,ze nervozny a nesvoj moze byt aj s vela podnetov.. malo podnetov...malo spanku.. zuby..

autor
4. feb 2022

Dakujem, dnes uz kakal bez pomoci tak sa tesim.. ale odrazu zacal aj prdiet normalne smradlave prdy aj ta stolica inak zapachala uz ako normalna .. a kojim stale , ziadne um nic .. asi to uz bude takto a aj horsie :D