Mile mamicky,
rada by som sa vas spytala, ci nemate podobny problem, resp. skusenost. Moja dcerka ma podla mna taky uplne normalny, klasicky pupcek. Nemala s nim problemy po porode, klasicky sme cistili, potom odpadol a zhojil sa - cize nic vynimocne. Teraz ho ma vyslovene taky slimacikovity tvar (lepsie povedane taka spiralka to je). Myslim, ze tak cca po 1. roku zivota sa jej v tych zahyboch zacne obcas tvorit akoby zapal, ma to cervene, zrejme ju to aj svrbi a velmi mierne opuchne. Trochu jej to tam aj zapacha akoby. Bola som s tym este niekedy v lete u pediatra, odporucil ze vzdy to musi byt suche, cize vytierat plienkou v zahyboch a ked jej to ocervenie, dat tam bud nieco na plesen - Imazol, alebo co som ja zistila tak jej najviac pomaha tea tree oil. Viac to teda doktorka neriesila. Obcas sa to vyskytne opat.
Ale chcem sa vas spytat, ci ste niektora s tym mali takisto podobny problem, ci je mozne ze dieta ako sa meni aj fyzicky, ci z toho vyrast moze, alebo ci to u vas pediater riesil aj viac. Dakujem!