Mamicky ahojte. Mal niektorej syncek problem pri stahovani predkozky a riesili ste to u urologa? Ako to prebiehalo a v akom veku? Dakujem
@mirkava no my nemame zapal. Len jedna strana je prilepena-ta spodna od tela z tej strany. Nechcem velmi tie kortikoidne kremy....boli sme u dr. Aj sme zacali ten krem pouzivat. Ale to sa moze len par dni a potom pauza. Potom sme to skusali vzdy po kupani. Snazila som sa stale viac ale nie je to uplne dobre. A uz to musim riesit lebo mal tri roky 😒 dufala som, ze to zvladneme bez urologa.
@marika0306 pokial chlapec normalne cika, nema iny problem, nie je dovod to riesit. Treba pomalicky doma precvicovat. Fyziologicky sa to upravi samo. Nemas sa kam ponahlat. Mudre knihy pisu ze do 7 rokov sa to upravi vo vacsine pripadoch a ak nie tak zvysok v puberte vdaka hormonom. Podla mna sa z toho urobil doslova strasiak. Samozrejme nechcem nic zlahcovat, ale traumatizovat male deti bo nepretiahnu pipika napr v 2 rokoch je hovadina- proti prirode. Tolko moj nazor. 😉
@kika831 citala som aj take ze vo veku 4-6 rokov je to normalne. Neviem co mam spravit. Nema ziadny problem. Cika, nemava zapal....
@marika0306 skús kúpiť Slez nebadany a kúp ho v tom. Nášmu to veľmi pomohlo. Tiež nemal zápal, ale nešlo mu to poriadne striehnuť.
@pininka super dakujem
@marika0306 môj má 6 a.nepretiahne predkozku pekne sa.mu uvoľňuje sama ...my sme zaostali v tomto dobre že polročný už.mu chcú nasilu pretiahnuť...všetko potrebuje svoj čas ...
Nepanikar
Ako píše @pininka + slezovy krém (od Just)
@marika0306 slezovy krem od justu. mayl ma uz 4, stale to nema odleoene uplne, ale neriesim, pomayl sa mu to posuva, teraz si uz aj on natahuje, tak neriesim. mame stastie na lekarky, ktore razia teoriu "neprplat, ked nie je problem" - keby bol problem s mocenim, zapaly, robil by sa balonik a bolo by vidiet, ze je zuzena, tak riesime, takto sa to raz odlepi a basta.
@marika0306 prečítaj si tento článok 🙂 hlavne nedaj malého obrezat neober ho o cit ....https://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecov...
@lenulienka1008 just poznam..aj mam z toho vela. Sueer dakujem
@marika0306 mám od nich zatiaľ prvý výrobok a v kombinácii s kúpeľom a natieranie ráno a večer už vidím malinké zlepšenie. Pouzivame cca ešte len týždeň, dúfam že pomoze
Nuž, židia s tým problém nemajú. Nerozmýšľali ste o tom, že by ste ho dali prekonvertovať?
@lenulienka1008 super. Uz som si to objednala. Dakujem
@lubik87 ved prave. Nechcem to velmi silit. U dr.sme boli a krem nepomohol.
@marika0306 vôbec sa neplas 🙂 môj mal zúženu predkozku povedali mi že inak. Ako obriezka to nebude...a hľa mam6 rokov a 1 CM dierku keď pozeráme ....neboj až by mal.zapaly a bolesti je to iné ale.treba to naozaj nechať na prírodu alebo pomôcť krémom🙂
👉🏼Kto by potreboval mám slezovy krém priamo k odberu , z Just , nám veľmi pomohol 👌🏼
Ten krem z Just nam vobec nepomohol, to je len reklama, pomaha kortikoidovy krem, nam sice pomohol, ale len docasne, operacii sme sa v 7 rokoch nevyhli :/
@tehulka2011 treba rozlisovat prilepenu predkozku a zuzenu - pri zuzenej je riesenie len operacia. ale na odlepenie slez pomoze. na zaklade vasej skusenosti nemozes povedat, ze nepomaha. nam pomohol. a nic ine som nedavala, len slez.
@ukulela prosím vás odkial ste objednávali ten slez? a natierali ste zvonka? bojim sa aby mu ten kremik nesiel dovnutra uz teraz tam ma dost smegmy :/, aby sa mu to este viac nenazbieralo
@snehulienka99 dovolím si odpovedať , ten kremík sa vôbec nemusíte báť davat dnu , kľudne , a hlavne potom naťahovať a cvičiť
@marika0306 ahojte mamicky. My sme navstivili nakoniec urologa a pretiahol predkozku za par sekund. Lutujem, ze sme sa tak dlho tapili a nespravili to uz skor. Drzim palce
@marika0306 slezovy kremiik nepomohol a nemal to zuzene. Len prilepene velmi ....
@snehulienka99 krem som objednala z justu. a natoerala tak, ze som potiahla kym a dalo a natrela. nezvieralo sa mu to dnu, vobec.
@ukulela my sme tiez tak isto natierali
@wawrita
@marika0306
@ukulela kde ste ho prosim objednavali, viete mi odporucit nejaku maminku, dakujem
@snehulienka99 kľudne objednam , som odborný poradca just
@wawrita ďakujem pekne, budem vdacna
@marika0306 ked mal maly adi pol roka tak sa mu zapalil a boli sme 7 urologa, bolo to dost drasticke, ale rychlo sa to hojilo. Boli sme este potom par krat. Myslim ze treba ist ak je problem. Drobec ma uz 5vrokov