Problémy s nosom 6 mesačného syna

potvora1
7. apr 2018

Milé mamičky, prosím Vás o pomoc, už som zúfalá z môjho 6 mesačného syna. Chrčí mu v nose, pri kojení je to už hrozné, inak keď spí vonku v kočíku nič mu neni.Horucku, ani zelené sopliky nemá. Doma ťažko zaspáva, keď dýcha nosom, akoby tam mal nejakú prekážku. Nos mu odsávam, dám mu Libenar, niečo odsajem, ale minimum, dám Nasivin kvapky a efekt žiadny 😞 samozrejme v pondelok idem k lekárke...
prosím o pomoc, ak sa s tým už niektorá z vás stretla.

pininka
7. apr 2018

@potvora1 moze to byt aj alergia, aj moj syn ju mal tak skoro. Nepomohli ziadne kvapky,az alegologicka mu dala zyrtec, bral ho dlhodobo a to mu pomohlo.

potvora1
autor
7. apr 2018

@pininka ďakujem, sama som zvedavá, ako v pondelok pochodím u doktorky, či nás niekto pošle, ja som rozmýšľala aj nad nosnou mandľou, či ju už také malé deti zvyknu mať zväčšenú...on aj dosť nahlas dýcha v noci a trochu akoby chrapká.

pininka
7. apr 2018

@potvora1 mne vravela na orl,ze take male deti este nemaju nosnu mandlu. Uvidis co ti povedia, ale ja som z toho bola vtedy na nervy, vsetky dostupne spreje sme vyskusali a inak bol zdravy ako repa,aj po chodeni do skolky.

sissy27
7. apr 2018

@potvora1 nemáte len suchý vzduch v byte a príliš teplo?

alobalka
7. apr 2018

Vonku je ok a vonku je vzduch studensi aj vlhkejsi, je to dobrá správa. Zamerala by som sa na úpravu prostredia v byte. Menej kurit, viac vetrat. A pokračovať v zvlhcovani nosnej sliznice a odsavani. Uvidíš, čo na to dr.

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz