Ahojte mamicky, mam 3 mesacneho synceka, ktory ma uz dlhsi cas problemy s kakanim. Nieje dojceny pretoze som nemala mlieko. Papa Nutrilon. Doktorka nam dala probiotika, ktore mu vobec nepomohli a uz pomali ani cipky nepomahaju. Chcem sa spytat ci ma niekto s tym nejake skusenosti a ako ste si pomohli vy alebo nejake lepsie probiotika. Dakujem pekne za kazdu radu....
No nam to doktorka zakazala.... povedala ze maly by si na to zvykol... ale pomaham mu aj tak s teplomerom ked uz ho moc brusko boli...
ted jsem pridala prispevek - kde je? 😀 No zmen mleko, mozna je na nej moc silne a podavej vice prevarene vody 🙂
No neviem ci je na neho silne... lebo on je velky jedak 🙂 ... vypije 120 a o 2 hodiny je znova hladny... aaa prevarenu vodu mi nechce, napina ho z nej a potom ju aj vygrcka ☹ .... jedine co mi vypije je harmancekovy caj... ale aj to mi doktorka zakazala... tak uz neviem ☹
Noo budem muset vyskusat tu rurku... no my sme uz skusali aj bebu... ale to bolo este horsie... asi vyskusam nutrilon comfort... 🙂
@nicolcar ja mam dojcenu dcerku, a teda mala problemy s kakanim asi az do 4 mesiaca, kazdy hovoril ze to same prejde v 3 mesiacoch, nepreslo, cakala som do 4 mesiacov, neprechadzalo...cely cas sme ficali na rurke, az som sa bala, ze uz snad nikdy nebude sama kakat....no ale nepomoz babatku ked tak hrozne place.....az som sa v tych 4 mesiacoch nastvala, pohladala probiotika ktore pomohli inym a naozaj, po tyzdni uz zacali pomahat,vybrali sme nakoniec 2 bal., ale to druhe len kvoli tomu, ze mi ho bolo luto vyhodit..,tak sme ho proste dobrali...volaju sa infants dophilus, je to prasok, a skladuje sa v chladnicke... nedam na ne dopustit....biogaia nam vobec nepomohla....a tieto pomohli aj pri prechode na tuhu stravu, vobec nemala problem pri prechode natuhu stolicu...
my sme mali po Nutrilone tiez problem s kakanim:( zmenili sme mliecko a jedli probiotika Infant dophilus (1 odmerka denne,vydrzia na 2mes.) a uz ich ani nepapame a kakame dobre.Bio gaia nepomohla.
Drzte sa🙂
Dakujem vam velmi pekne 🙂
a stym teplomerom sa nebojte ja som si tiez myslela ze si zvykne a teraz mame 5 mesiacom a uz nam ho vobec netreba a tiez sme ho pouzivali 2 mesiace
dobry den my sme mali tiez problem s kakanim ked mal maly 3 mesiace ale doktorka to neriesila nijakymi liekmi...vzdy sme maly pouzit teplomer alebo rektalnu rurku a snazit sa az kym sa nevykaka.ja som tiez nemala mliecko a tiez sme pili nutrilon.