Problémy s kakaním trojročnej dcérky

20. nov 2021

Ahojte dievčatá neviete mi poradiť niečo pre dcérku ? nevie sa vôbec vykakať, myslím sirup niečo z lekárne? Dala som jej slivky ale vôbec to nezabralo, ani džús, nič nepomáha.

zuzika19
20. nov 2021

Myslim, ze su nejake capiky a aj sirup, ale v lekarni Vam urcite poradia

elizabet173
20. nov 2021

má dosť vlákniny v strave? Myslím denne, nie jej dať slivky, alebo džús, keď už je problém. Dbaj na dostatok zeleniny, ovocia v strave, ovsené vločky sú fajn a dostatok tekutín. Ak by nepomohlo, konzultuj s lekárkou.

paulinka17
20. nov 2021

Dulcosoft alebo Macrogol plus to čo píšu vyššie

lucik194
20. nov 2021

pije dostatocne? lebo vacsina deti malo pije .....

marcellka32
20. nov 2021

Vyradiť sladké čaje sirupove vody a džúsy...len čistá voda prípadne fenyklovy čaj bez cukru...v lekárni dajú laktulozu, nasadiť dlhodobo probiotiká probiofix, večer namočiť sušené slivky, ráno zjesť aj tú vodu nech vypije, raňajky ovsena varená kaša z vločiek, pomaranče, ananás, špenát, polievky s vločkami, vyradiť banány, ryžu, mrkvu, večer cvičiť nohami (pritlačíme kolená k brade), teplý kúpeľ, masáž brucha v smere hodinových ručičiek

paritupon
20. nov 2021

glycerinove cipky. A presnidavka v tescu slivkova .Aj ta lacnejsia byva v skle.

semtexka1
21. nov 2021

Dulcosoft je super, pomohol pri oboch deťoch, nástup účinkuje ale až do 96 hodín, ak dlho nekakala, tak detský glycerinovy cipok.

dominka63
21. nov 2021

Skúste easylax vykaka sa do 5minut mali sme tieto problémy skoro rok a v najhoršom prípade som dala

anetus
21. nov 2021

Ja by som vám mohla poradiť Aloe vera gél. Pomáha tráveniu a vyprázdňovaniu. Ak by ste mali zaujem napíšte mi 🙂