Ahojte. Idem si k vám pre radu mile maminy. Maly ma problém s kakanim. Co je asi normálne viem, ale trhá mi srdce ked ho vidím trápiť sa. Nas den vyzerá tak ze po alebo pri papani začne tlačiť načo sa začne rozčuľovať ze to nejde a potom nastáva plač. Neviem ci su to vetry alebo sa chce vyprázdniť. Niekedy sa mu podarí vykakat raz za den samému ale aj tak po vykakani ma stále potrebu tlačiť. Takto to ide cely deň, až pokiaľ nezačne hystericky plakať - co mu uz musím dopomôcť rurkou.ale aj potom chce stále tlačiť tak ja už neviem...Papa uz iba UM, Hipp HA. V čom myslím nieje problém. Mame totiž uz tretie. Skúšali sme espumisan, simplex, berie Biogaiu a devit. Cvičíme masírujeme bruško, teply vankusik prikladam no nič nepomáha. Feniklovy čajík možno trošku pomohol na prdiky inak zlepšenie nevidím. Prosím existuje niečo co by sme mohli skúsiť??konzultovala som to aj z dr., ta povedala ze robíme všetko správne a jediné čo ešte môže poradiť je vymeniť Hipp HA za Hipp comfort na citlivé bruško. Ďakujem za každú radu.
@veronikanika1982 ako vlastne funguje ta flasa?
@veronikanika1982 používam od začiatku Avent antikolik, dokonca dávam aj odgrgnut medzi papanim...neviem myslite ze mam skúsiť tu canpol fľašu?ze by to pomohlo?
Ja som skusila a som spokojna odkedy ju mam. Vsetko o flasi najdete na nete napisete antikolikova flasa Canpol babies a dokonca aj video mate na internete ako spravne uzatvarat flasu. Dr. Max ju ma teraz v akcii ale vyjdevas do 10 eur plus postovne
Dojčenská fľaša Haberman je patentovaný výrobok a znamená revolučný krok v redukcii koliky. Predstavuje úplne nový, prirodzený prístup k redukcii prehĺtania vzduchu pri kŕmení – kŕmenie z uzatvoreného cumlíka.
Cumlík zostáva stále plný mlieka/ potravy nezávisle od uhla naklonenia fľaše.
Dojčenská fľaša Haberman je výrobok určený predovšetkým deťom, ktoré trpia kolikou. Plastová fľaša s objemom 260 ml je vybavená stupnicou a špeciálnym systémom, ktorý zabraňuje dieťaťu v prehĺtaní vzduchu pri pití z fľaše.
Úplné vylúčenie vzduchu z cumlíka
Kŕmenie z uzatvoreného cumlíka
Redukuje riziko vzniku koliky
Podporuje správnu funkciu tráviaceho systému
Zvyšuje pohodlie a bezpečie kŕmenia bez ohľadu na polohu pri kŕmení
Cumlík pre deti od narodenia až do 6. mesiaca veku dieťaťa
Spôsob použitia
@veronikanika1982 dakujem skúsim uz naozaj všetko lebo ma to privedie do šialenstva 😞😞
@mary_51 ahoj, my sme mali podobne... Nas maly tiez papá hipp, ma 25 mesiaca. Prvý mesiac kakal každé 4dni s dennodennym placom ☹️ bral espumisan a biogaia a papal hipp combiotik. Grcal z neho, dali sme hipp comfort, espumisan vymenili za sab simplex a biogaia dávame stále a kaka kazdy den a dvakrát keď je dobrý deň 😊 neviem ci simplex pomohol alebo z toho jednoducho "vyrástol" 🤷♀️ a dávali sme aj feniklový čajík v domnienke že pomôže a robil mu ešte horšie 🤦♀️
@mary_51 mlieko zarobit do vyvaru z vlociek
@nikoll1234567 ahoj az teraz som s prečítala tvoju odpoveď...ďakujem za radu...este wa chcem spýtať kakal hned?alebo ste čakali kým to zaberie...myslím qko dlho...ďakujem
@nikoll1234567
@olivia1425 ďakujem za radu, počula som uz otom...len nemôžem mu tymto privodiť nejakú alergickú reakciu?teraz ma 2 mesiace a sam kakal dokopy mozno 10 krát
@mary_51 no ono sa to akosi po tomto upravilo same, tak po 2tyzdnoch zacal sam kakat a teraz tiez kaka aspom raz za den
@nikoll1234567 dakujem za odpoveď
Nam pomohla na koliky antikolikova flasa ma 95 % uspesnost. Od Canpol babies....odvtedy mame pokoj...ale berieme aj espumisa