Problémy s kakaním 8 ročného syna

18. apr 2021

Dobrý deň. Môj osemročný syn sa začal pokakava. Nemáte niekto skúsenosť? Hovorí že proste keď je zachod o trochu ďalej tak nestihne dobehnúť a proste sa pokaka. Avšak stane sa mu to aj doma a obcas ani nevie ze sa pokakal. Neviem či v tomto klame alebo je to naozaj tak. Veľmi sa hanbi takže mi to obcas aj zataji. Samozrejme ideme k doktorovi keďže je to už dlhšie. Ďakujem za skusenosti

pribinak
18. apr 2021

Nemáš odsledovane či to nie je z niektoch potravín? Nesťažuje sa, že ho boli bruško?
Stáva sa mu to len doma? Nie v škole? Nie u babky? Nie u kamosa?

Neviem si predstaviť že v byte či v dome je záchod ďaleko, to nebude dôvod

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. apr 2021

@pribinak stáva sa mu to uplne kdekoľvek.
@arabellka1 ďakujem je dosť možné že by to mohlo byt ono. Rozviedli sme sa keď mal 5 rokov. Ze by mu to teraz vyvolalo stres? Trvá to približne rok avšak s tým, že sú obdobia kedy sa to nedeje a obdobia kedy ano. Zajtra idem s nim k dr. Ďakujem vám.

autor
18. apr 2021

@pribinak a ano nakoľko sa to deje v obdobiach tak sledujem aj potraviny ale nepríde mi vôbec že by to mohlo byt vyvolané tým.

1martinka12
27. apr 2021

Chcem sa opýtať poriesiela si niečo u dr. ? Zaujíma ma to lebo môj 5r. Robí to isté 😟 robí to už rok tiež má také obdobie že vôbec sa nepokaka ide sám na záchod a inokedy sa v jednom kuse pokakava. Neviem čo snim mám robiť

1martinka12
27. apr 2021

@arabellka1 môžeš mi napísať vás problém ? Aj do ip ďakujem

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1martinka12
27. apr 2021

@arabellka1 ok ďakujem

autor
28. apr 2021

@1martinka12 poriesila neporiesila. Ako sa to vezme. Poslala nás aj na chirurgiu kde ale nezistili žiaden problém. Jediné čo chirurg skonštatoval je, že ma prišlis tvrdú stolicu a tým sa mu pri zvieraci vytvára enzým, ktorý stolicu zmekcuje a tak sa moze stať, že časť sa samovoľne odluci. Doktorka nám len predpísala dufalac a nariadila pravidelnosť. Čiže dat liek jedlo a potom na zachod. Ak to nepomôže tak uz len psychológ. Zatiaľ je to vlastne vyše týždňa a vyložene sa nepokakal ale ale také to minimálne množstvo stolice mu odišlo. Ako ze mal kúsok špinavé trenky. Ale zas väčšina dňa sa točí okolo záchoda. Teraz sme v karantene tak je celkom čas.

petrapod
24. apr 2022

Ahojte. Ako to u Vás dopadlo máme tiež taký problém. Ďakujem za info