Problémy s cikáčikom. Mali ste takýto problém?

nirka
22. jan 2011

Ahojte maminy, mam rocneho syna a detska lekarka pri kontrole cikacika (po pretiahnuti predkozky) zistila, ze pod kozickou ma take male biele hrudky a je potrebne to nou alebo urologom vycistit. Vraj je to z kvapiek mocu. Ten zakrok je vsak dost neprijemny a ja by som sa mu rada vyhla, ak by sa dalo. Uz som pocula, ze mozno kupanie v kamilkach... Nema niektora z vas s niecim podobnym skusenosti? Dakujem.

anjelicek26
22. jan 2011

Cikacik?Ak sa mu pri zaludi pod predkozkou uklada maz, tak to treba cistit, pri kupani trolinku stiahnut predkozku (len kolko mu ide) a troska umyt, to uplne staci, aby sa mu tam ten maz netvoril. Treba to robit pravidelne a bude to v poriadku. Nemyslim, ze toto musi riesit urolog, ved to kazda z nas robi pri kupani chlapcekov od narodenia. Kamilkovy kupel alebo kupel z repika je dobry na ranky, ale nie na na preventivnu hygienu. Staci normalne tepla voda.

nirka
autor
23. jan 2011

Praveze je to uz po stiahnuti predkozky este pod kozickou a su tam take hrudky, ktore nie je mozne normalnym stiahnutim vycistit, tam sa nedostanem. Preto to cistenie lekarom. Takze ma nemusite upozornovat na to ako cistit cikacika, to, co robi kazda z vas, robim aj ja. Asi sme sa len nepochopili.

katecameron
23. jan 2011

ked sa mu tam neda dostat tak to ma ocividne zlepene to mu repík ani kamilky nepomozu bud mu to povolí same alebo to vyriesi urolog az nedostane zapal nechaj to tak to mu zacne odchadzat casom teda neviem ci to písem zrozumitelne