Prosim moja dcera ma 3,5 roka...vzdy bola velmi uplakane babetko...ktore malo zachvaty az nedychavalo....teraz si snou uz neviem rady ked chyti zachvat slaha sa o zem reve strasne hryze do seba a do vsetkeho okolo dnes si slahala hlavu o dvere...je problem aj v skolke po poobednom spanku ked sa zobudi tak je strasne ale strasne uvrestana jeden s jej zachvatou...uz neviem co snou....
ma niekto rovnaky problem....prosim rady ze ju mam objat alebo cosi take si prosim nechajte pre seba dakujem
@alexandra206 ano objatie pomaha,ale toto co pises je uz na psychologa,podla mna uz si mala byt u neho davno,ved ju to musi boliet a co je pricinou toho,ze si bucha hlavicku?nechces jej nieco dovolit alebo? a skolke to robi tiez casto?
Chodte k detskej psychologicke, kazde vacsie mesto ma CPPP poradnu/centrum
Tam Psychologovia poskytuju sluzby zdarma, su takí co sa špecializujú na útly vek a škôlkarov
Mozno ti daju dobre rady
@alexandra206 tak moj prostredný sa takto správal ked mal tak 1,5roka až 2 roky, potom z toho vyrástol, u nás pomohla ignorácia, skúšala si ju ignorovať? vačšinou to robia deti, ked chcú upútať pozornosť, venuješ sa jej po príchode zo školky? nemá tam nejaké problémy? nie je tam nejaké dieťa, čo jej robí zle? pýtala si sa učiteľky?
@alexandra206 teraz pozerám, že máš doma malé bábo, možno len žiarli, takéto reakcie bývajú, asi na nu nemáš veľa času, však? mala by si si nájsť každý den chvíľku, ked sa budeš venovať len jej a uisti ju, že ju stále ľúbiš, hádam to pomože
Pozeram, ze mas 3 malicke deti s velmi malými rozdielmi
Je dost možné, ze jednoducho si takto vynucuje pozornosť
Velmi si ta neuzila, nemas nejaku babku co by sa jej viac venovala, ked ty musis tráviť viac casu s tými menšími?
@alexandra206 mozno skolku chápe tak, ze si si ju odložila
Niekto beží k psychologičke,ak dieťa len krivo pozrie,ty máš dosť vážny problém a psychologaneriešiš? potrebujete ho.Moja prvá dcéra plakala nonstop,nik netušil prečo,ráno šla do školky a celý panelák vedel,že Lenka už ide,nonstop rev od zobudenia po odovzdanie učiteľke....psychologička našla dôvod,ktorý sme netušili,chýbal jej ocko,robil vtedy v dvoch robotách a doma sa ukázal občas na chvíľku....museli sme toto riešiť a aj dieťa sa zmenilo k lepšiemu.