Problémová stolica 8 ročného chlapca

lenka6309
1. jún 2017

Ahojte.Prosím potrebovala by som radu ohladom stolice.Syn má 8rokov,a jeho stolica je farby svetlo hnedej a je taká ,,mastná,,alebo mazľavá.Ťažķo sa to utiera a akurát mu to len roztieram,musím používať vlhčené utierky.Máte niekto skúsenosť alebo radu

lenkalilka
1. jún 2017

Moja 4 rocna dcera to mala pred mesiacom pani doktorka povedala ze je to zaludocna chripka. Bola v nemocnici na infuziach Kolko dni to uz takto ma a nejde mi aj na zvracanie

charlie1980
1. jún 2017

@lenka6309 Ano, Mam. 8-rocny si ma vytierat zadnicu sam, Prip.nainstalujte misu, kde si ju umyje.
Ako co chces poradit ?

sardinka336
1. jún 2017

Mastná, mazlava stolica podla ,,uja gugla,, znamena, ze strava obsahuje vela nasytených mastných kyselín..treba ,,prekopat,, jedalniček, pridat vlakninu atd...skratka čo tvoje dieta jedava? Tam moze byt pes zakopany po prve...ak nie je tam pes zakopany tak potom treba navštivit pediatra na odbery krv, moč, stolica...

iukas
1. jún 2017

poznam tvoj problem, ako pise @sardinka336 , problem je v strave. U nas je na pricine malo vlakniny a zeleniny a vela masa, masovych vyrobkov a sladkeho peciva. No ale ako upravit stravu 5 rocnemu tvrdohlavemu dietatu? S 8rocnym to budes mat snad lahsie😉 Drzim palce.

0silvia0
1. jún 2017

@lenka6309 aj napr. celiakia sa prejavuje takouto stolicou. Ak to trvá dlhšie, treba konzultovať s pediatrom.

petka2801
16. apr 2018

Dobry den Lenka, prisli ste prosim na pricinu? Moj maly 4 rocny ma presne takuto stolicu..nema ziadne tazkosti, vyvija sa primerane...ale na druhej strane viem, ze takato stolica nie je uplne v poriadku.Dakujem.Petra