Problém so stolicou u 20 mesačnej dcéry

danka511
30. dec 2020

Ahojte, mam otázku ci nemáte niektora skúsenosť. Nasa mala kakar raz cca za 5 dni. Je to normálne? Este sice kojim ale papa uz normálne, teraz ma obdobie ze moc nechce, ale ako kedy. Konzultovala som aj s dr a ze ak nema bolesti bruska, krce, nie je nervozna ze je to ok. Co našťastie nic z toho nemá. Ale nikdy ju nenechám dlhsie ako 5 dni a davam cipok. Dodám ze vidy pije dost, pohybu mu az az. Slovkove stavy nexaberaju, probiotika tiez nie. A ovocia a zeleniny do nej nedostanem, všetko vypluva. Zato polievky spapa aj výživu. Stretli ste sa s tým niektora? Ja uz som zufala z toho.

danka511
autor
30. dec 2020

@danka511 mala ma 1 rok aj 8 mesiacov

kittykat22
30. dec 2020

@danka511 ano, niektore deti chodia na wc malo. S tym cipkom bud opatrna - pretoze tym porusujes reflex potreby ist na wc. Co zabera na potrebu ist na wc je kupanie vecer v teplej vode. Ked sa tam dieta hrabe, lahne si na brucho a kope nohami, je besne, tak sa casto rozpohybuju creva, uvolnia sa svaly, a ma potrebu ist na wc. Samozrejme to nie je automaticke, ale pokial tam je ta je ta potreba, tak tymto to mozes spustit.

deti95060810
30. dec 2020

moja z liekov má stolicu raz za 10 dní... Niekedy ani len Guttalax nepomáha...😉

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danka511
autor
30. dec 2020

@kittykat22 ďakujem, nam nezabera praveze nic takéto 😔

danka511
autor
30. dec 2020

@deti95060810 nasa okrem vitaminu D neberie nic, takze neviem prečo to tak má. Guttalax asi nemoze taka mala, ci

danka511
autor
30. dec 2020

@anabell1985 a aku vlakninu? Nasa papa mliecne len jogurty plus kojim. Probiotika nam nejako nezabrali, vyskusala som viaceré

darina35
5. mar 2021

U nas to same.Mala ma 23 mesiacov.Dr.nam doporucila cipky,alebo easylax.Ale to jej dam uz ked je najhorsie.Tiez s tym bojujeme.Zatial nic nepomaha.Vraj z toho vyrastie.Tak v to pevne dufam.