Problém so stolicou u 12 mesačného dieťaťa. Majú na to vplyv obličky?

monywtf
15. mar 2021

Chcela by som sa opytat na nazor mam dvojicky a jeden s chlspcov ma uz dlhsie problem s kakanim ,myslim ze mliekom to nebude ovocie zeleninu papa kazdy den caju pije vela , pouzivsme probiotika aj z lekarni sirup na zmakcenie stolice nic nepomaha polhodinovy plač a upnr tvrda bobka z neho vyjde ...mame ist na gastro ale termin nam dali az o mesisc ..dnes som volala s jednou homeopatkou ktorej som povedala len meno a datum narodenia a ona mi hned povedala ze je tam vszny problem a o ze mu zlyhavaju oblicky ze to ma suvis s tym kakanim ze vlastne oblicky nezavlazuju ci ako to povedala hrube crevo co ai o tom myslite ?? Pripadne mate nejake skusenosti dakujem

deti95060810
15. mar 2021

tvoje dieťa má problém s obličkami? Lebo si to napísala troška komplikovanejšie...

breznica
15. mar 2021

@monywtf určila diagnózu na základe mena a dátumu narodenia? Tak to je ešte lepšia ako matky na modrom koniku💪😁

simsalabim
15. mar 2021

@monywtf garantujem ti, ze homeopati nediagnostikuju z mena a datumu narodenia.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
15. mar 2021

Hádam neveríš, že ti len z mena a a dátumu dala diagnózu....treba zmeniť stravu a vynechať čaj, len vodu

janulik270
15. mar 2021

Tvrda stolica neni sranda.Oblicky ma kontrolovat urolog.Gastro Zoberie krv,spravy sono a uvidite.My sme mali vela priznakov jedna z toho tvrda stolica a zistena celiakia

andreatytler
16. mar 2021

@monywtf Si si ista ze to bola homeopatka a nie nahodou astrologicka alebo jasnovidka?
Este som neposula ze by homeopati stanovili diagnozu zec meno a datum.
K tej tvrdej stolici... pises ze zje dost ovocia a zeleniny a pije dost caju.
Kolko ovocia a zeleniny denne zje a kolko toho caju vypije. Je ten caj sladeny?
Nam pomohlo:
- davat do zeleniove prikrmu trosicku olivoveho oleja
- nukat vodu pred a aj pocas prikrmov - toto najviac pomohlo, lebo mu chut pit pocas jedenia a tak vypije ovela viac ako pred tym.
- My davame denne 1 porciu suroveho ovocia s ovsenou kasou + porciu zmixovanej, uvarenej zeleny + zeleninovu polievku + jednu porciu ovocnej vyzivy + 260-280ml vody a prestal kakat bobky.

monywtf
autor
16. mar 2021

@beata_k nie nič som neplatila