5 ročnej ušprtne i stolica pri uprdnutí
Ma niekto podobnu skusenost prosim. Dcera, ked si prdne, alebo bez nejakeho dovodu, zacne sa kontrolovat, ze ma hovienko na nohavickach. Deje sa to posledne 2 mesiace. Lekary skor testuju co pomoze, nik nevie. Vasim sa to nestavalo a co mohlo byt pricinou, prosim? Stolicu ma pravidelnu a nie riedku. Po usprtnuti sa jej kakat nechce.. Vopred vdaka
Parazity ste uz urcite opakovane testovali, tak sa priklanam k nazoru vyssie, ze skusit prekopat jedalnicek, ako prve dat komplet mlieko prec, ci to nespravi zmenu...ak to tak nebolo od zaciatku, tak nejaku poruchu zvieracu urcite vylucili...
U môjho to bola intolerancia laktozy a celkovo abkm ma aj také priznaky
U dcéry mojej kamarátky to bol priznak nádoru na mozgu. Kedy nedokázala dcérka udržať zvierace. Skúste kontaktovať pediatra
@hipuska znie to strašne, ale to bola prvá vec, ktorá mi napadla. problém vzniknutý niekde v "centre" alebo nejaký druh poruchy nervovej sústavy :( lebo moja dcéra mala tiež intoleranciu na kravské mlieko, trvalo to len pár týždňov, a prdela jedna radosť, nikdy jej však neuletelo....
@simsalabim dakujem. Takze jej unikala stolica? A ked sa upravila stava, bolo to ok? Zvlastne je, ze to ma tak raz za den, tie nehody, obcas 2...
@anjelicek26 parazity zatial nie, ale dame dovysetrit. to odporucila vcera moja proktologicka. Pediatricka povedala vyradit vsetky vitaminy a probio. Ona je aj hypotonicka, ale uz dlho odplienkovana, ze i cvicit panvove dno
@panelacikova vdaka. Musim to dat preskumat. Bol nazor aj ze je zapecena a unika jej pomimo, ale ona poriadne kaka razvza den, dva a nema tvrde, tak tak problem nieje, aj som jej par dni davala laktulozu, ze ci nahodou nieje zapecena a nic
@veruska82 ja som mala pocit, ze ked si trochu prdla, ze to vyslo s tym... Zacala som podozrievat mlieko - vysadila som ho uplne asi na 10 dni. A potom zjedla pribinacika a hodiny bolo... tak sme sli k dr.
@veruska82 no určite, najlepšie bude, keď to preskúma lekár. Držím palce, nech je to niečo banálne
@veruska82 u mojej starsej to bol v podstate jediny priznak alergie na mlieko.